ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Και το 2023 στο WRC!

Πριν ακόμα προλάβει να πέσει η σκόνη του Ράλλυ Ακρόπολις για το 2021, γνωστοποιήθηκε πως ο εθνικός μας αγώνας θα προσμετράει στο WRC και τα δύο επόμενα χρόνια.

  • -
  • -

Λίγη ώρα πριν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα περάσουν τη ράμπα του τερματισμού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι το Ράλλυ Ακρόπολις θα προσμετράει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τα δύο επόμενα χρόνια. Μπορεί η παρουσία του εθνικού μας αγώνα στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς ήταν δεδομένη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει τι θα ακολουθήσει στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του φετινού αγώνα, ο Promoter του θεσμού, η Παγκόσμια Ομοσπονδία και η οργανωτική επιτροπή υπέγραψαν συμφωνία και το Ακρόπολις θα είναι στο WRC για ακόμα ένα χρόνο, και συγκεκριμένα το 2023.



Με δεδομένο το γεγονός πως ουκ ολίγες χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του WRC, η εξασφάλιση μίας θέσης και το 2023 αποτελεί μεγάλη επιτυχία της ελληνικής πλευράς. Φέτος, μπήκαν οι βάσεις και τα επόμενα δύο χρόνια αποτελούν μία τεράστια ευκαιρία για να χτίσουμε ένα γερό οικοδόμημα, το οποίο θα επαναφέρει τον εθνικό μας αγώνα στο status που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Και ποιο είναι αυτό; Να είναι ένας από τους κλασσικούς αγώνες του WRC, όπως το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, των οποίων η παρουσία στο πρόγραμμα είναι επιβεβλημένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...