H On Sale Rally Team πανέτοιμη για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς έφτασε και η On Sale Rally Team ετοιμάστηκε για να την αντιμετωπίσει.

  • -
  • -

Η μεγάλη στιγμή που οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν έφτασε! Σε λίγες ώρες, ο θίασος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα δώσει την 9η φετινή του παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα μας με την τέλεση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Κλασσικές ειδικές διαδρομές, όπως η Παύλιανη, ο Ταρζάν, οι Βωξίτες και πολλές ακόμα, θα πλημμυρίσουν από κόσμο αλλά και τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο εθνικός μας αγώνας αποτελεί μία τεράστια δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές, όντας ένας από τους πλέον σκληρούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Αντιμέτωποι με την πρόκληση του Ακρόπολις δεν θα έρθουν μόνο οι πρωταγωνιστές του WRC, αλλά και κορυφαία ελληνικά πληρώματα. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνεται και αυτό της On Sale Rally Team με τους Γιώργο Κεχαγιά και Μάριο Τσαούσογλου στο Skoda Fabia Rally2 evo. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Χώματος το 2019, ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στο Ακρόπολις σε επίπεδο WRC, αφού τις προηγούμενες δύο φορές που είχε συμμετάσχει ο αγώνας προσμετρούσε στο ERC. Αντίθετα, αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή του Μάριου Τσαούσογλου στον εθνικό μας αγώνα, αφού έχουν προηγηθεί ακόμα δύο, το 2005 και το 2006.

Το πλήρωμα της On Sale Rally Team δεν κρύβει την ανυπομονησία του για την έναρξη του εθνικού μας αγώνα. Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση στο Ράλλυ Κορίνθου, όπου o Γιώργος Κεχαγιάς με τον Μάριο Τσαούσογλου έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία βελτίωσης, στόχος είναι να συνεχίσουν το σερί των καλών επιδόσεων. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την έναρξη του Ακρόπολις, η ομάδα πραγματοποίησε μία σειρά δοκιμών με το πλήρωμα να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη εξοικείωση με το Skoda Fabia.

Δεν είναι υπερβολή, πως η On Sale Rally Team είναι πανέτοιμη για την πρόκληση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η παρουσία κορυφαίων ξένων, αλλά και ελληνικών πληρωμάτων, καθιστά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της στο υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού.

Ο αγώνας ξεκινάει την Πέμπτη 9/9 στις 17:30 μμ κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με τα πληρώματα να εκκινούν στις 18:08 μμ την Cosmote 5G Athens Stage στην Πλατεία Συντάγματος. Ο πραγματικός αγώνας ξεκινάει την Παρασκευή 10/9 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/9 μετά από 15 απαιτητικές ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 292,19 χιλιομέτρων.

Ας δούμε τι σκέφτονται ο Γιώργος Κεχαγιάς και ο Μάριος Τσαούσογλου λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Γιώργος Κεχαγιάς: «Αναμφίβολα, το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ο αγώνας που περιμέναμε με ανυπομονησία. Είναι μία πραγματική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Σίγουρα, για εμάς αποτελεί μία τεράστια πρόκληση. Οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες αύξησαν ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας. Όμως, αυτή είναι και η γοητεία των αγώνων Ράλλυ. Εμείς αισθανόμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κορυφαίους συνδυασμούς που πρωταγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, αλλά και εξαιρετικούς Έλληνες οδηγούς, και στόχος μας είναι δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε απέναντι τους σε κλασσικές και υπέροχες ειδικές διαδρομές.»

Μάριος Τσαούσογλου: «Είναι ένα πραγματικό Ακρόπολις. Οι ειδικές διαδρομές είναι σε μέτρια κατάσταση και σίγουρα με τα περάσματα των WRCars θα γίνουν ακόμα πιο σκληρές. Η βροχή έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας και σίγουρα ο καιρός τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει κριτήριο για την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Σίγουρα, δεν έχουμε την εμπειρία των πληρωμάτων από το εξωτερικό, αλλά θα δώσουμε τη δική μας μάχη.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...