Επιστρέφει η Ανάβαση Ριτσώνας στις 26 και 27 Ιουνίου – Θα υπάρξουν θεατές;

Με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και Χορηγό Επικοινωνίας το GOCAR

  • -
  • -
Επιστρέφει η Ανάβαση Ριτσώνας στις 26 και 27 Ιουνίου – Θα υπάρξουν θεατές;

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έπληξε τη χώρα, μία από τις αγαπημένες αναβάσεις θεατών και οδηγών, η Ανάβαση Ριτσώνας επιστρέφει! Το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου, ο αγώνας θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων! Προσμετράει, επίσης, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο Πρωτάθλημα Ενιαίου. Την ευθύνη της οργάνωσης έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). Ο αγώνας φέτος, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, ωστόσο οι φίλοι των αγώνων μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ανάβαση Ριτσώνας την Κυριακή 26 Ιουνίου, μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδος που θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός!

Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Υποστηρικτές του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση) και η Seajets. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το GOCAR και οι 4Τροχοί.

Το ενδιαφέρον των οδηγών είναι έντονο και ήδη η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει αρκετούς πρωταγωνιστές του θεσμού των Αναβάσεων που θα «κονταροχτυπηθούν» στην μήκους 3100 μέτρων διαδρομή της Ανάβασης. Σημειώνεται πως όλοι οι συμμετέχοντες και οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...