Το IAME Series Greece ξαναπατάει γκάζι για το 2020

Ο πρώτος γύρος της σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

  • -
  • -

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ελέω Covid-19, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου για τη σεζόν 2020! Το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής, τον έντονο ανταγωνισμό, τις ίσες ευκαιρίες αλλά και τα εντυπωσιακά έπαθλα, εκκινεί την προσεχή Κυριακή 11 Οκτωβρίου!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.» και θα διεξαχθεί στο φυσικό σπίτι του θεσμού, το «Kartodromo». Συνολικά 27 αγωνιζόμενοι θα παραταχθούν στην πίστα των Αφιδνών στοχεύοντας στην κατάκτηση της καρό σημαίας σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, στο πλαίσιο της πρώτης μάχης της τρίτης σεζόν διεξαγωγής του θεσμού στη χώρα μας.

Στη κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) στην οποία συνεχίζεται η άκρως επιτυχημένη καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα που αφορά στη κεντρική διαχείριση κινητήρων, συμμετέχουν 10 αθλητές, με τους 6 εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 6 αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) που είναι και η πολυπληθέστερη στο άνοιγμα της αυλαίας για το 2020, τρέχουν 11 αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της διοργάνωσης: http://www.iameseriesgreece.com/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...