Formula E: Επανέναρξη πρωταθλήματος και η DS Automobiles δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα

Μετά από υποχρεωτικό διάλειμμα 6 μηνών, η Formula E επιστρέφει στις 5 Αυγούστου

  • -
  • -

Η DS Automobiles που προηγείται στο Πρωτάθλημα ABB FIA FORMULA E στην κατάταξη των οδηγών, αλλά και σε αυτή των κατασκευαστών, δηλώνει πανέτοιμη για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος που έχει οριστεί για τις 5 Αυγούστου, με στόχο την κατάκτηση των τίτλων!

Μετά από το “υποχρεωτικό διάλειμμα” από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της 6ης σεζόν, η DS Automobiles και η TECHEETAH, θα βρεθούν και πάλι στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος Formula E στις 5 Αυγούστου 2020 στο Βερολίνο.
Εκεί θα πραγματοποιηθούν έξι αγώνες (5-6 Αυγούστου, 8-9 Αυγούστου και 12-13 Αυγούστου) χωρίς θεατές και έτσι θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Στο τιμόνι των δύο DS E-TENSE FE20, ο Jean-Eric Vergne, ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula E και ο Antonio Félix Da Costa, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης των οδηγών. Η ομάδα της DS Automobiles θα αγωνιστεί σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες της σεζόν, με σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή και να κατακτήσει νέους τίτλους!

Οι οδηγοί και η ομάδα προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή την επιστροφή στις πίστες, για περισσότερο από τρεις μήνες. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι μηχανικοί έχουν επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση των ενσωματωμένων συστημάτων του μονοθεσίου FE20, αλλά έχουν επίσης εργαστεί και στη στρατηγική των αγώνων που θα είναι, για άλλη μια φορά, κλειδί για τη κατάκτηση νικών και τροπαίων, τόσο στην κατηγορία των ομάδων, όσο και σε αυτή των οδηγών.
H τεχνολογία Ε-Tense και η τεχνογνωσία της DS Automobiles στην ηλεκτροκίνηση αποτελούν την καλύτερη βάση για την επίτευξη των στόχων της Μάρκας. Με οδηγό την τόλμη και τη διαρκή επιθυμία για καινοτομία, η DS Automobiles, αποκομίζει την άριστη τεχνογνωσία την οποία μεταφέρουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της μάρκας τόσο στο DS 7 CROSSBACK E-TENSE, όσο και στο αμιγώς ηλεκτρικό και φιλικό προς το περιβάλλον DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...