Το IAME Series Greece στο PICK της Πάτρας

Θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στους αθλητές και τις ομάδες του

  • -
  • -
Το IAME Series Greece στο PICK της Πάτρας
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα από την αγωνιστική δράση, το IAME Series Greece θα επιστρέψει στη δράση το φθινόπωρο. Όχι μόνο για τον τελευταίο γύρο της παρθενικής σεζόν που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου – και τον Παγκόσμιος Τελικός της 14ης Οκτωβρίου στη Γαλλία – αλλά δύο εβδομάδες νωρίτερα, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, το γνωστό P.I.C.K.

Το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου το IAME Series Greece θα βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και φυσικά όλο το ανθρώπινο δυναμικό του, για να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές και τις ομάδες που θα επιλέξουν να αγωνιστούν με τα προϊόντα της IAME. Οι κατηγορίες που έχουν προκηρυχθεί φέτος στο P.I.C.K. και στις οποίες οι κινητήρες της ΙΑΜΕ γίνονται δεκτοί είναι οι 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B, JUNIOR, SENIOR, ΚZ2-KZ3 και X30 Super IAME.

Για τη συναρπαστική κατηγορία X30 Super του IAME Series Greece, αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία στους δρόμους της Πάτρας. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο από τους X30 Super warriors που έχουν συμμετάσχει στους δυο φετινούς αγώνες του θεσμού, όσο και από επιπλέον οδηγούς που θέλουν να αγωνιστούν με τους κινητήρες των 175cc σε αυτή απαιτητική αστική διαδρομή. Οι παραγγελίες στην ΙΑΜΕ για νέο εξοπλισμό έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και στις επόμενες εβδομάδες το IAME Series Greece θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μερικά από τα σπουδαία ονόματα που θα συμμετάσχουν!

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το φετινό P.I.C.K. έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 (17.00). Όπως έχει ανακοινώσει η οργάνωση, όσοι αθλητές καταβάλουν την συμμετοχή τους μέχρι και τις 03 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%. Στην κατηγορία 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B το παράβολο συμμετοχής θα είναι δωρεάν, ενώ και στις υπόλοιπες κατηγορίες, λόγω της επετείου των 10 χρόνων, το παράβολο ασφάλισης προς την ΟΜΑΕ θα είναι δωρεάν για τους οδηγούς που τόσα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τον αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...