Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές των δύο τροχών στο Λουτράκι

Για δύο μέρες (2-3 Δεκεμβρίου), σε μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή 50 km

  • - views
  • - comments
Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές των δύο τροχών στο Λουτράκι
TOP STORIES
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Beta Chachagias Racing Team και η Fuoristrada φέρνουν τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή EnduroGP - Steve Holcombe- και τον πρωταθλητή της κατηγορία ΕJunior -Brad Freeman- για ένα διήμερο στην περιοχή του Λουτρακίου.

Οι συμμετέχοντες στο “Festival” θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε σηματοδοτημένη και απαιτητική διαδρομή μήκους 50km, βασισμένη σε μονοπάτια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro με νέες προσθήκες και τροποποιήσεις. Παράλληλα θα μπορούν να απολαύσουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές παρέα με τον αναβάτη της Beta Chachagias Racing Team Γιάννη Τρίγκα να πραγματοποιούν εντυπωσιακά περάσματα σε μία, σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, ειδική διαδρομή. Η ειδική θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού και υπολογίζεται πως οι τρεις αναβάτες θα πραγματοποιήσουν τρία διαφορετικά οδηγικά session κατά τη διάρκεια της κάθε ημέρας. Φυσικά για το υπόλοιπο διάστημα του διημέρου θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να τη δοκιμάσουν.

Η τιμή για τη συμμετοχή έχει οριστεί στα 25€ ανά άτομο για το διήμερο ενώ οι 300 πρώτοι που θα περάσουν από τη γραμματεία της εκδήλωσης θα παραλάβουν δωρεάν λιπαντικό σπρέι αλυσίδας της κορυφαία στο χώρο Liqui Moly! Η διοργάνωση θα φροντίσει για τη μεταφορά της βενζίνης σε συμμετέχοντες με περιορισμένη αυτονομία, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν παραδοθεί τα δοχεία μεταφοράς καυσίμου μέχρι τις 09:30 το πρωί της κάθε μία από τις δύο ημέρες.

Το άνοιγμα της διαδρομής των 50km θα γίνει στις 09:00 το πρωί και λόγω της μικρής διάρκειας της ημέρας όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι τις 11:00 οπότε και θα κλείσει η εκκίνηση της διαδρομή. Στο χώρο της εκκίνησης-τερματισμού θα λειτουργεί Catering από το Brokies MoodBar για φαγητό, μπύρα και καφέ σε αγωνιστικές τιμές ενώ θα υπάρχει άπλετος χώρος για parking κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

links
 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ