Σκέψεις για Fiat Panda 105PS!

Δυναμωμένος ο Twinair

  • -
  • -

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα η Fiat σκέφτεται την υλοποίηση μιας νέας πιο ισχυρής έκδοσης του νέου της Panda. Τα σενάρια αναφέρουν μια πιο ισχυρή έκδοση του δικύλινδρου κινητήρα Twinair με απόδοση που θα φτάνει τους 105 ίππους, ιπποδύναμη ισάξια του απελθόντος Panda 100Hp.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ιταλοί δεν θα δημιουργήσουν εν τέλει μια έκδοση Abarth του Panda με απόδοση γύρω στους 120 ίππους, αφήνοντας το ρόλο των αμιγώς σπορ προτάσεων του group στο πιο στιλάτο 500άρακι.

Παράλληλα το Panda αναμένεται να αποκτήσει δύο νέες εκδόσεις τον Σεπτέμβρη. Η «ψιλωμένη» έκδοση Climbing θα διαθέτει τετρακίνηση και θα συνδυάζεται με τον 1.2 Fire κινητήρα βενζίνης και τον  diesel 1.3 Multijet. Επιπλέον η έκδοση Trekking θα διαθέτει το off-road παρουσιαστικό της τετρακίνητης έκδοσης Climbing, αλλά θα διαθέτει κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Το ηλεκτρονικό πακέτο Traction Plus θα προσφέρει βελτίωση της πρόσφυσης, συνδυάζοντας και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι δύο περιπετειώδης νέες εκδόσεις του Panda, θα προσφέρονται και με το αισθητικό πακέτο «Cross».

 

Rendering του Fiat Panda 4x4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...