Νέες εκδόσεις MINI: Baker Street & Bayswater

Πρεσβευτές του Λονδίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

  • -
  • -

Με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, η MINI ετοιμάζεται να λανσάρει την άνοιξη δύο νέες εκδόσεις του 3θυρου κλειστού μοντέλου. Τα νέα 3θυρα Baker Street και Bayswater αναλαμβάνουν με τις στιλιστικές τους προσθήκες να δώσουν το άρωμα του κοσμοπολίτικου Λονδίνου στην γκάμα της MINI.

Το MINI Baker Street παίρνει το όνομα του από το φημισμένο δρόμο του Λονδίνου, γνωστού και από το θρύλο του Sherlock Holmes και μπορεί να συνδυαστεί με τις εκδόσεις One, One D, Cooper και Cooper D. Ξεχωρίζει για τις μαύρες gloss επιφάνειες στις ζάντες των 16 ιντσών και τους εξωτερικούς καθρέπτες. Η γκρι απόχρωση του αμαξώματος της έκδοσης Baker Street, συμπληρώνεται από το λευκό (Pepper White) ή το μαύρο (Midnight Balck) χρώμα, τα οποία χρεώνονται επιπλέον. Τα κατάλληλα Baker Street logo και οι αυτοκόλλητες «γραμμές» στο αμάξωμα, δίνουν την ανάλογη ταυτότητα στη ξεχωριστή αυτή έκδοση του MINI, η οποία συνοδεύεται στον βασικό εξοπλισμό της από το πακέτο χρωμίου στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

 

 

Η έκδοση του MINI Bayswater έχει πάρει την ονομασία της από την περιοχή ανάμεσα στο Knightsbridge και το Noting Hill. Συνδυάζεται με τις εκδόσεις Cooper, Cooper D, Cooper S και Cooper SD. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι βαμμένη σε ένα ξεχωριστό σιέλ χρώμα (Kite Blue), με μαύρες gloss ζάντες 17 ιντσών, τις κατάλληλες αισθητικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και το καπό και μαύρη οροφή. Παράλληλα διατίθεται και σε άλλους δύο χρωματισμούς, μαύρο (Midnight Black) και γκρι (Eclipse Grey). Στο εσωτερικό διαθέτει περφορέ δερμάτινα καθίσματα, μαύρο χρωματισμό στο ταμπλό και σπορ πεντάλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...