Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 - Οι μεγάλες αλλαγές

Η Hyundai αποκάλυψε τη νεότερη εκδοχή του i30, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά και στην αναβάθμιση του τεχνολογικού του υπόβαθρου.

  • -
  • -

Μετά τα i20 και Bayon, η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση και του i30, με τις αλλαγές να εντοπίζονται σε αισθητικές παρεμβάσεις, την τεχνολογική του αναβάθμιση, αλλά και σε νέα επίπεδα εξοπλισμού. Θα προσφέρεται στους γνωστούς τρεις τύπους αμαξώματος (hatchback, fastback και station wagon), ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Line. Επιπλέον, η παρουσία των συστημάτων άνεσης και ασφάλειας τελευταίας γενιάς της Hyundai, εγγυάται πως το i30 θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας. 

Σχεδίαση – Διακριτικές παρεμβάσεις

Η πρώτη γενιά του i30 αποκαλύφθηκε το 2007, με την 3η γενιά σήμερα να διαφοροποιείται στα σημεία, διατηρώντας τις καθαρές και τολμηρές γραμμές του αμαξώματος. Αυτές εντοπίζονται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα μπροστά, αλλά και στη νέα σχεδίαση που έχουν οι θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος, μερικές πινελιές από χρώμιο μαρτυρούν ότι πρόκειται για την ανανεωμένη εκδοχή. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Τέλος, οι ζάντες αλουμινίου έχουν νέα σχεδίαση, ενώ θα διατίθεται σε 12 διαφορετικούς χρωματισμούς. 

Εσωτερικό – Νέοι συνδυασμοί

Σχεδιαστικές αλλαγές συναντάμε και στην καμπίνα των επιβατών, με νέους χρωματισμούς σε διάφορα σημεία, όπως το κεντρικό τούνελ ανάμεσα από οδηγό και συνοδηγό. Μία σειρά από διαφορετικές δερμάτινες επενδύσεις προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή του οδηγού, καθιστώντας σύμφωνα με τη Hyundai, το περιβάλλον πιο ευχάριστο. 

Τεχνολογίες – Αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του i30 βελτιώνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για τους επιβάτες, με την παρουσία της νεότερης γενιάς των συστημάτων άνεσης και ασφάλειας της Hyundai. Στάνταρ συναντάμε στοιχεία όπως τρεις θύρες USB-C εμπρός και πίσω, οθόνη LCD διάστασης 4,2’’, δυνατότητα για απομακρυσμένες ενημερώσεις, αλλά και ψηφιακό πίνακα οργάνων έως 10,25 ίντσες. Το νέο i30 είναι ακόμα ασφαλέστερο, με την σουίτα Hyundai Smart Sense να περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Στη μακρά λίστα συγκαταλέγονται συστήματα όπως, αποφυγής πρόσκρουσης εμπρός, διατήρησης λωρίδας, αυτόματη διατήρηση ταχύτητας σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας, προειδοποίηση για τυφλή γωνία σε παρκάρισμα, αλλά και τη νεότερη γενιά του Highway Driving Assist.

Επιπλέον, μικρές προσθήκες αποτελούν το φως τεχνολογίας LED για το χώρο αποσκευών και την καμπίνα των επιβατών και οι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός–πίσω από τον βασικό εξοπλισμό. Οι κινητήριες μονάδες θα παραμείνουν οι ίδιες, με το νέο i30 να προσφέρεται και σε εκδόσεις που ενισχύονται από σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Η παραγωγή του νέου Hyundai i30 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και λίγο αργότερα αναμένεται και το λανσάρισμα του στις αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...