Ανανεώθηκε η κορυφαία Mercedes-AMG GLA 45 S! Δες τι άλλαξε

Με ανανεωμένο infotainment, εμφάνιση και εξοπλισμό έρχεται το ισχυρό C-SUV των 421 ίππων.

  • -
  • -

Μερικούς μήνες μετά την ανανέωση του εισαγωγικού SUV στην γκάμα της Mercedes-Benz, τώρα ήρθε η σειρά και της κορυφαία έκδοσης GLA 45 S 4Matic+ να φρεσκαριστεί. Αν και οι αλλαγές είναι αρκετά περιορισμένες, αρκούν για να κάνουν το ισχυρό crossover ακόμα πιο ελκυστικό.

Εμφανισιακά, οι αλλαγές ξεκινούν από μπροστά όπου, όπως και στις απλές εκδόσεις, η AMG φέρει και αυτή νέο πρόσωπο με διαφορετική μάσκα και ανανεωμένες εισαγωγές αέρα. Οι προβολείς LED έχουν επίσης αλλάξει με νέα φωτεινή υπογραφή, ενώ προαιρετικά διατίθενται και προβολείς LED Multibeam. Τελευταία πινελιά είναι η προσθήκη του σήματος AMG στο καπό.

back

Μία από τις πιο μικρές αλλά πιο ευδιάκριτες σχεδιαστικές αλλαγές είναι η αλλαγή στην απόχρωση των θόλων των τροχών, οι οποίοι πλέον είναι βαμμένοι στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα. Τις εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνουν οι στάνταρ ζάντες των 19 ιντσών, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα επίσης νέα πίσω φώτα LED. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ δύο ακόμη σχεδίων για τους τροχούς με διάσταση 20 ίντσες, αλλά και ένα σετ 21 ιντσών.

Κάτω από το καπό δεν έχουν γίνει αλλαγές και αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι. Κι αυτό γιατί θυμίζουμε πως ο εξαιρετικός τετρακύλινδρος turbo των 2 λίτρων αποδίδει 421 ίππους στις 6.750 rpm και 500 Nm ροπή μεταξύ 5.000 – 5.250 rpm. Το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,3 sec και το crossover δεν θα σταματήσει να επιταχύνει έως και την τελική των 270 km/h. Στο δρόμο η ισχύς συνεχίζει να περνά μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη και στην συνέχεια από το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+.

Δείτε ακόμη: Mercedes-AMG: Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το best seller της στην Ευρώπη

2

Στην καμπίνα του νέου μοντέλου βρίσκεται το νέο τιμόνι AMG Performance της μάρκας, το αναβαθμισμένο λογισμικό MBUX με τα γραφικά AMG, αλλά και νέες επιλογές για το ντύσιμο της ταπετσαρίας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δοκιμή της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLA 250 e.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...