Πάτησε Ελλάδα το νέο Ford Tourneo Courier – Δείτε τιμές & εκδόσεις

Η επιβατική εκδοχή του Ford Tourneo διατίθεται σε βενζινοκίνητες και ηλεκτρικές εκδόσεις, με το χώρο φόρτωσης να προσφέρει στους 5 επιβάτες 570 lt αποθηκευτικού όγκου.

  • -
  • -

Με εμφάνιση που φλερτάρει με εκείνη των SUV μοντέλων, με προηγμένη συνδεσιμότητα, εξαιρετική ευελιξία και πλούσιους χώρους, το νέο Ford Tourneo Courier, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας φιλοδοξώντας να δώσει τις λύσεις που χρειάζονται όλοι όσοι αναζητούν ένα σύγχρονο πολυχρηστικό όχημα.

Το Tourneo Courier έχει μήκος 4,34 m. Οι κόμπακτ διαστάσεις του κάθε άλλο παρά εμπόδισαν τους ανθρώπους της Ford ώστε να δημιουργήσουν έναν ευρύχωρο και πρακτικό θάλαμο επιβατών ο οποίος είναι σε θέση να μεταφέρει 5 ενήλικα άτομα και 570 lt αποσκευών.

Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται προκειμένου να «παίξει» κανείς με την διαμόρφωση του εσωτερικού εξυπηρετώντας τις μεταφορικές του ανάγκες. Σε περίπτωση μάλιστα που τα καθίσματα αναδιπλωθούν, «ξεκλειδώνουν» και τον χώρο αποσκευών ο οποίος δύναται να φιλοξενήσει έως και 2,45 κυβικά μέτρα στη διθέσια διαρρύθμιση του. Επίσης, άφθονες είναι και οι επιλογές αποθήκευσης μικρότερων αντικειμένων στην καμπίνα.

Το Tourneo Courier διαθέτει οθόνη αφής 8’’ με σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας SYNC46, μαζί με ενσωματωμένο μόντεμ. Όταν συνδέεται με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής FordPass, το μόντεμ σας δίνει πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών, όπως η παρακολούθηση τοποθεσίας, η κατάσταση της υγείας του οχήματος, τα επίπεδα καυσίμου, το απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα, και πολλά άλλα.

Το νέο Ford Tourneo Courier εφοδιάζεται με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο EcoBoost κινητήρα βενζίνης του ενός λίτρου, ο οποίος με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή αποδίδει στην προκειμένη περίπτωση 125 ίππους και συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Δείτε ακόμα: Τα 5 πιο εντυπωσιακά Ford που θα βρεις στην Αυτοκίνηση & Electromobility 2023

Αργότερα, τη γκάμα θα συμπληρώσει και η αμιγώς ηλεκτρική version του μοντέλου, με ηλεκτροκινητήρα 136 PS και δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε 100άρι (kW) φορτιστή.

Σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης, η βασική βενζινοκίνητη έκδοση (Trend) εκκινεί από τα 22.951 € (με το χειροκίνητο σασμάν). Στο τομέα του εξοπλισμού, το νέο Ford Tourneo προσφέρεται σε ακόμα δυο εξοπλιστικά επίπεδα, Titanium (από 25.075 €) και Active (29.176 € αποκλειστικά με 7άρι DCT κιβώτιο), με το τελευταίο να διαθέτει εκτός των άλλων και αρκετές σχεδιαστικές πινελιές που του προσδίδουν έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...