Το Skoda Vision 7S στην Ελλάδα – Πού θα το δεις από κοντά

Το εμβληματικό concept car της Skoda... προσγειώθηκε στη χώρα μας, για να μας μυήσει στην επόμενη μέρα της εταιρείας.

  • -
  • -

Από σήμερα το Vision 7S, το ηλεκτρικό concept car της Skoda, παρουσιάζεται για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας.

Κάθε λεπτομέρεια του μίνιμαλ, δυναμικού σχεδιασμού, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, τα δεκάδες Simply Clever χαρακτηριστικά, όλα οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα: το Skoda Vision 7S είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο της Skoda, αλλά και στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall έχουν την μοναδική ευκαιρία να το θαυμάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο stand της Škoda από τις 15 ως τις 29 Σεπτεμβρίου και να γνωρίσουν από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης.

Skoda Vision 7S

Το 7-θέσιο ηλεκτρικό μοντέλο τοποθετείται πάνω από το Enyaq iV, και αναμένεται να βγει στην παραγωγή μέχρι το 2026. Αποτελεί ένα από τα τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που σκοπεύουν να λανσάρουν οι Τσέχοι μέσα στα επόμενα χρόνια, με τα άλλα δύο να ανήκουν στην κατηγορίες των μικρών hatchback και compact crossover, αντίστοιχα.

Βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group, την ίδια που βρίσκουμε και κάτω από τα Enyaq, ID.3, ID.4, Q4 e-tron, με μία μπαταρία χωρητικότητας 89 kWh να χαρίζει αυτονομία που ξεπερνά τα 600 km. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό όμως σύμφωνα με την εταιρεία δεν είναι αυτό, αλλά το πόσο χρόνο θα χρειάζεται για να φορτίσει. Μέχρι σήμερα ο ταχύτερος ρυθμός φόρτισης που έχουμε δει στο Enyaq είναι τα 120 kW, αλλά η Skoda δηλώνει πως το Vision 7S θα μπορεί να φτάσει τα 200 kW.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Škoda Vision 7S.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...