Στην Ελλάδα το νέο Mazda 3: Δείτε τις τιμές

Το ανανεωμένο Mazda 3 πάτησε τους τροχούς του σε ελληνικό έδαφος φέρνοντας στις αποσκευές του πολλές βελτιώσεις σε συστήματα ασφάλειας και στο σύστημα ψυχαγωγίας και άνεσης.

  • -
  • -

Η τέταρτη γενιά Mazda 3 παρουσιάστηκε το 2019 και από την πρώτη στιγμή κατέγραψε σημαντικές διακρίσεις σε πολλαπλές κατηγορίες. Κέρδισε τον τίτλο του πιο όμορφου οχήματος στον κόσμο από το World Car Awards για το 2020, ενώ την ίδια χρονιά οι γυναίκες δημοσιογράφοι το ανέδειξαν ως το καλύτερο όχημα στον κόσμο. Με την ασφάλεια να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για τα οχήματα της Mazda, το 2019 το Mazda 3 κατέκτησε 5 αστέρια στο Euro NCAP επιτυγχάνοντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 98% για την ασφάλεια του οδηγού, ένα αποτέλεσμα που κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία Small Family Car δεν έχει επιτύχει μέχρι σήμερα! Πλέον, το μικρομεσαίο hatchback των Ιαπώνων ανανεώθηκε αισθητά, προκειμένου να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με τις ίδιες αξιώσεις στο παγκόσμιο στερέωμα.

Η προσθήκη του συστήματος προειδοποίησης προσοχής του οδηγού (Distracted Driver Alert), το βελτιωμένο αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της νύχτας (AEB: Autonomous Emergency Braking), η βελτιωμένη ακρίβεια του συστήματος Intelligent Speed Assist (ISA) για να παραμένει το όχημα στο προκαθορισμένο όριο ταχύτητας και οι βελτιώσεις ταχύτητας στο σύστημα Cruising και Traffic Support (CTS) για διατήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα συνθέτουν το προφίλ των αναβαθμίσεων στο συγκεκριμένο τομέα.

Με αναβαθμισμένο τεχνολογικό εξοπλισμό

Με γνώμονα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, το εσωτερικό του οχήματος έχει ενισχυθεί με εργονομικές ενημερώσεις. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν την οθόνη και το λογισμικό ψυχαγωγίας, την αντικατάσταση των υπαρχουσών θυρών USB-A με θύρες USB-C και την αναδιάταξη των χειριστηρίων καμπίνας για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Mazda Connect και τη βελτιωμένη λειτουργικότητα smartphone, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης κατά την οδήγηση. Οι οδηγίες πλοήγησης από το Apple CarPlay και το Android Auto μπορούν πλέον να εμφανίζονται στην Active Driving Display, για πρώτη φορά για τη Mazda: είναι η λειτουργία που ενισχύει την ασφάλεια και την άνεση των οδηγών, επιτρέποντάς τους να κρατούν τα μάτια τους στο δρόμο ενώ λαμβάνουν βασικές πληροφορίες πλοήγησης.

Οι ασύρματες εκδόσεις τόσο του Apple CarPlay όσο και του Android Auto είναι πλέον διαθέσιμες, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη σύνδεση του τηλεφώνου με το αυτοκίνητο. Το ανανεωμένο Mazda 3 περιλαμβάνει ένα ασύρματο pad φόρτισης, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή του κινητού σας παραμένει πλήρως φορτισμένη σε μεγάλα ταξίδια χωρίς να χρειάζονται καλώδια φόρτισης. Μια βελτιωμένη κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν εύκολα πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο ενώ η προβολή του χάρτη πλοήγησης επεκτείνεται χάρη στη μεγαλύτερη και χωρίς πλαίσιο οθόνη. Επιπλέον, το ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης διαθέτει διαδικτυακή λειτουργία αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος, κάνοντας τα αποτελέσματα της αναζήτησης πιο ακριβή, συναφή και χρήσιμα. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία χαρτογράφησης εκτός δρόμου, που λειτουργούν σε συνδυασμό με έναν τρισδιάστατο γυροσκοπικό αισθητήρα για τον ακριβή υπολογισμό της θέσης του οχήματος, ακόμη και σε περιοχές όπου η λήψη GPS είναι δύσκολη. Επιπλέον, το ανανεωμένο Mazda 3 είναι διαθέσιμο σε μια πλούσια γκάμα 9 εξωτερικών χρωμάτων, με τα Ceramic Metallic και Zircon Sand να εμπλουτίζουν τις υπάρχουσες επιλογές.

Οι τιμές του ανανεωμένου Mazda3 στην Ελλάδα

Σε ότι αφορά τις τιμές με τις οποίες διατίθεται στη χώρα μας η ανανεωμένη εκδοχή, για κάθε έκδοση κινητήρα ξεκινούν ως εξής:

  • Mazda3 5 HB 2.0 e-SKYACTIV G 122 PS 6MT FWD Prime-line 26.934 €
  • Mazda3 5 HB 2.0 e-SKYACTIV G 150 PS 6MT FWD Prime-line 27.677 €
  • Mazda3 5 HB 2.0 e-SKYACTIV X 186 PS 6MT FWD Prime-line 28.791 €
  • Mazda3 5 HB 2.0 e-SKYACTIV X 186 PS 6MT AWD Homura 34.015 €

Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με όλες τις εκδόσεις του νέου Mazda3

Χωρίς αλλαγές στα συστήματα κίνησης

Το ανανεωμένο Mazda 3 συνεχίζει να διατίθεται σε 2 τύπους αμαξώματος (Hatchback & Sedan) και μπορεί κανείς να το επιλέξει με κινητήρες e-SKYACTIV G122 PS, e-SKYACTIV G150 PS και φυσικά με το καινοτόμο σύστημα e-SKYACTIV X με 186 PS σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως όλα τα μοντέλα της Mazda, έτσι και το Mazda 3 προσφέρεται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...