Νέες DS 4 και DS7 Esprit de Voyage - Τιμή στην Ελλάδα

Αυτή είναι η πρώτη Collection της DS Automobiles, εμπνευσμένη από τη βιομηχανία του Fashion Designing και της υψηλής ραπτικής.

  • -
  • -

Όπως οι οίκοι μόδας και σύμφωνα με την παράδοση της γαλλικής τέχνης του ταξιδιού, η DS Automobiles παρουσιάζει την πρώτη της Collection. Σχεδιασμένη για να συνδέσει την τεχνογνωσία της μάρκας με τους τομείς έκφρασής της, η Collection απηχεί δυναμικά την επιθυμία της εταιρείας να ικανοποιήσει τους λάτρεις της φινέτσας και της προηγμένης τεχνολογίας.

Η πρώτη DS Automobiles Collection ονομάζεται ESPRIT DE VOYAGE (“Πνεύμα του Ταξιδιού”) και θα διατεθεί μέσα στο 2023, στις τέσσερις ηπείρους όπου η μάρκα είναι παρούσα: Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Νότια Αμερική. Αυτή η πρώτη συλλογή χαρακτηρίζεται από φωτεινούς εσωτερικούς διάκοσμους με ανοιχτόχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, αποκλειστικά φινιρίσματα και πλούσιο εξοπλισμό που εμπνέει τα ταξίδια. Αφορά τα DS 4 και DS 7, καλύπτοντας έτσι τόσο αυτούς που θέλουν ένα κορυφαίας σχεδίασης οικογενειακό hatchback, αλλά και αυτούς που ψάχνουν για ένα premium, μεγάλο SUV.

ds4

Στην περίπτωση του DS 4, η έκδοση ESPRIT DE VOYAGE βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού Rivoli και εισάγει αποκλειστικές λεπτομέρειες και αρκετά στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού. Για παράδειγμα, η νέα έκδοση έρχεται να προσθέσει το πακέτο των ηλεκτρικών, θερμαινόμενων και κλιματιζόμενων καθισμάτων που προσφέρουν και μασάζ στους εμπρός. Το τιμόνι είναι επίσης θερμαινόμενο, ενώ ηλεκτρική είναι και η πόρτα του χώρου των αποσκευών, τα πεντάλ είναι με επένδυση αλουμινίου και τα πλευρικά παράθυρα έχουν ενισχυμένη ηχομόνωση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή DS 4 Cross 1.2 130 ps EAT8

Το DS 4 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρεται στην plug-in υβριδική έκδοση E-TENSE 225, με τις παραγγελίες να έχουν μόλις ανοίξει με τιμή 55.550 €.

ds7

Περνώντας στο κορυφαίο DS 7 τώρα και εδώ η ειδική έκδοση βασίζεται στο πακέτο Rivoli και ξεχωρίζει με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό σε δέρμα Nappa και τις βελτιωμένες προδιαγραφές. Πρόσθετα στοιχεία είναι τα κλιματιζόμενα καθίσματα που προσφέρουν και μασάζ για τον οδηγό και τον συνοδηγό, υποπόδια για τους πίσω επιβάτες, αλουμινένια πεντάλ, εσωτερικό φωτισμό PolyAmbient, πλαϊνά παράθυρα με ενισχυμένη ηχομόνωση και ηλεκτρική πίσω πόρτα με πρόσβαση hands-free.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή DS 7 E-Tense 4x4 300

Η έκδοση DS 7 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρεται αποκλειστικά με τους κορυφαίους plug-in υβριδικούς κινητήρες, στις εκδόσεις E-TENSE 225 και E-TENSE 4x4 300. Οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση, άνοιξαν με τιμές που ξεκινούν από 59.900 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...