Το νέο Volkswagen Amarok στην Ελλάδα - Δείτε τιμές

Η νεότερη γενιά του Volkswagen Amarok είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Δες εκδόσεις και τιμές.

  • -
  • -

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Volkswagen Amarok επιστρέφει στο προσκήνιο. Ο προκάτοχος του γερμανικού pick-up μέτρησε περισσότερες από 830.000 πωλήσεις, προσελκύοντας ένα νέο κοινό, το οποίο δεν απέκτησε το συγκεκριμένο μοντέλο αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση. Η νεότερη γενιά του Amarok αποκαλύφθηκε στους εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου, ενώ γνωστές έγιναν και οι τιμές του μοντέλου στη χώρα μας. Θα διατίθεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, με τιμή εκκίνησης για την έκδοση Life τα 48.200 €. Το νέο pick-up πραγματοποιεί ένα ουσιαστικά άλμα εξέλιξης σε σχέση με το παρελθόν, συνδυάζοντας τις δυνατότητες μίας κατασκευής του είδους, χωρίς να υπολείπεται σε premium χαρακτήρα.

Η σχεδίαση του αμαξώματος έχει διαφοροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, όντας απόλυτα εκσυγχρονισμένο, ακολουθώντας φυσικά τη φιλοσοφία της γερμανικής μάρκας, αλλά διατηρώντας παράλληλα έντονο το στοιχείο του σκληροτράχηλου χαρακτήρα που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα όχημα παντός εδάφους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι αναβάθμιση στη καμπίνα των επιβατών, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα συμβατικό μοντέλο παραγωγής. Η εικόνα του παραπέμπει σε premium κατασκευή, ενώ ανάλογα με τον εξοπλισμό μπορεί να εφοδιαστεί με περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, οθόνη 12,3 ιντσών, αλλά και στοιχεία όπως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Σε κάθε περίπτωση, ο εξοπλισμός είναι πλούσιος από τη βασική έκδοση μέχρι και την κορυφαία Aventura.

Συμβιβασμοί δεν έχουν γίνει στα μηχανικά μέρη, με το νέο Amarok να διατίθεται αποκλειστικά με δύο κινητήρες πετρελαίου. Ο πρώτος είναι 4κύλινδρος και έχει απόδοση 205 ίππων, ενώ ο δεύτερος διαθέτει έξι κυλίνδρους και ισχύ 240 ίππων, ενώ και οι δύο συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων. Αντίστοιχα, τεράστιες είναι οι δυνατότητες του εντυπωσιακού pick-up εκτός δρόμου, αφού ο οδηγός έχει στη διάθεση του την τελευταία εξέλιξη της τετρακίνησης 4MOTION, μία σειρά από εξατομικευμένα drive modes, αλλά και δυνατότητα κλειδώματος των διαφορικών.

Βέβαια, εκτός από ένα σύγχρονο όχημα παντός εδάφους, το Amarok απευθύνεται και στους επαγγελματίες, με τις προδιαγραφές του να το συγκαταλέγουν ανάμεσα στις κορυφείες προτάσεις της κατηγορίας. Το ωφέλιμο φορτίο είναι 1,19 τόνοι, ενώ έχει φορτίο έλξης 3,5 τόνους, την ώρα που ο χώρος φόρτωσης είναι ακόμα καλύτερα μελετημένος. Περισσότερα θα μπορούμε να σας μεταφέρουμε από την πρώτη δοκιμή του αυτοκινήτου επί ελληνικού εδάφους, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι τότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές τιμές του μοντέλου στην ελληνική αγορά.

Τιμοκατάλογος 

  • AMAROK 2.0 TDI 205PS 4ΜΟΤΙΟΝ Life    € 48.200
  • AMAROK 2.0 TDI 205PS 4ΜΟΤΙΟΝ Style  € 53.500
  • AMAROK 3.0 TDI V6 240PS 4ΜΟΤΙΟΝ Style           € 55.000
  • AMAROK 3.0 TDI V6 240PS 4ΜΟΤΙΟΝ PanAmericana        € 61.500
  • AMAROK 3.0 TDI V6 240PS 4ΜΟΤΙΟΝ Aventura   € 62.500
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...