FIAT Topolino: Ξανά στους δρόμους το αυτοκίνητο του Μίκυ Μάους

Την ιστορική ονομασία Topolino επαναφέρει η FIAT στους ευρωπαϊκούς δρόμους, με ένα ηλεκτρικό microcar το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή του.

  • -
  • -

Η FIAT παρουσίασε πρόσφατα μια προσθήκη στη σειρά βιώσιμων λύσεων αστικής κινητικότητας, το Topolino (στα ιταλικά χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη για τον Μίκυ Μάους). Αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό τετράτροχο που ανήκει στην κατηγορία των microcars πρόκειται να φέρει επανάσταση στην αστική ηλεκτρική κινητικότητα, ζωντανεύοντας το εμβληματικό και αισιόδοξο πνεύμα του ομώνυμου οχήματος σε μια προσιτή, φιλική προς το περιβάλλον έκδοση που αποτυπώνει την ουσία του αγαπημένου 500.

Αντλώντας έμπνευση από τον προκάτοχό του, το Fiat 500, γνωστό και ως "Topolino", το οποίο παρήγαγε η FIAT από το 1936 έως το 1955, το νέο Topolino αποτίει φόρο τιμής στην ιδέα της κινητικότητας για τους ανθρώπους. Το Fiat 500 άλλαξε τα δεδομένα, αναμορφώνοντας την αυτοκινητοβιομηχανία. Τώρα, το νέο Topolino παίρνει τη σκυτάλη, περικλείοντας τη νοοτροπία της dolce vita και το ιταλικό πνεύμα.

2-fiat-topolino

Οι επιδόσεις και το κοινό του νέου FIAT Topolino

Σχεδιασμένο για να φέρνει χαρά και αίσθηση αισιοδοξίας, το Topolino ενσαρκώνει τέλεια το όραμα της FIAT για την εμπειρία dolce vita στους δρόμους της πόλης, καθώς διαθέτει δεδομένα που επίναι ξεκάθαρα προσανατολισμένα στον αστικό ιστό, με αυτονομία 70 km και τελική ταχύτητα στα 45 km/h. Με έμφαση στη διασκέδαση, αυτό το ηλεκτρικό τετράτροχο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νέων πελατών, των οικογενειών και των ενθουσιωδών αστών. Προσφέρει μια βιώσιμη λύση κινητικότητας, ευθυγραμμιζόμενο με τη δέσμευση της FIAT να εκδημοκρατίσει τη βιώσιμη αστική κινητικότητα για όλους.

Δείτε ακόμα: Έτσι βρυχάται το… ηλεκτρικό Abarth 500e [video]

Πέρα από την πρακτικότητά του, ο γοητευτικός σχεδιασμός του Topolino απευθύνεται σε πολλές γενιές, αναζωπυρώνοντας την αγάπη των νέων για το αυτοκίνητο. Ως ενεργός υποστηρικτής της ηλεκτροκίνησης στις πόλεις, το Topolino διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων κινητικότητας για οικογένειες, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

3fiat-topolino

Αυτό το επερχόμενο λανσάρισμα αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της FIAT στην ηλεκτροκίνηση και την πεποίθησή της ότι η βιωσιμότητα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Ως κατασκευαστής αυτοκινήτων, η FIAT προσπαθεί συνεχώς να επαναπροσδιορίζει την οδήγηση στην πόλη και το νέο Topolino, με τον δροσερό και ελκυστικό σχεδιασμό του, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης της βιώσιμης κινητικότητας.

Καθώς βγαίνει στον δρόμο, το Topolino θα χαρίσει χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, ενώ θα ανοίξει το δρόμο προς ένα πιο πράσινο και πιο προσιτό μέλλον της αστικής κινητικότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...