Τα υβριδικά Jeep Renegade και Compass e-Hybrid ήρθαν στην Ελλάδα (Τιμή)

Το νέο υβριδικό σύστημα της Jeep έρχεται να πλαισιώσει ιδανικά το ήδη δημοφιλές Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

  • -
  • -

Η Jeep παρουσιάζει ένα νέο υβριδικό σύστημα, με το οποίο προσφέρει μια ακόμα προηγμένη λύση εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης. Το νέο σύστημα έρχεται να πλαισιώσει το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, το οποίο ήδη απολαμβάνει εξαιρετική εμπορική επιτυχία, με περισσότερες από το 25% των πωλήσεων της μάρκας στην Ευρώπη να αφορούν εκδόσεις 4xe.

Το e-Hybrid χρησιμοποιεί έναν νέο 4κυλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, με απόδοση 130 ίππους και 240 Nm ροπή, ο οποίος συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων (15 kW), ο οποίος αποδίδει 55 Nm ροπή (αντιστοιχούν σε 135 Nm στην είσοδο του κιβωτίου), απόδοση που του επιτρέπει να κινεί το όχημα ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας. Το αποτέλεσμα είναι μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 15% σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα βενζίνης, κορυφαία αποδοτικότητα και εξαιρετική άνεση.

Η νέα υβριδική τεχνολογία e-Hybrid, επιτρέπει στα Jeep Renegade και Compass να προσφέρουν μια νέα εξηλεκτρισμένη εναλλακτική στην κατηγορία των μοντέλων με κίνηση στους 2 τροχούς, δίνοντας τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά στις χαμηλές ταχύτητες, αλλά και κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

Jeep-Renegade-Compass-e-Hybrid-2

  • e-Launch: το αυτοκίνητο ξεκινά μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, όπως για παράδειγμα κατά την εκκίνηση από ένα φανάρι.
  • e-Creeping: όπου ο ηλεκτρικός κινητήρας προσφέρει την εξαιρετικά ομαλή αίσθηση εκκίνησης όπως σε ένα αυτόματο αυτοκίνητο με μετατροπέα ροπής. Η λειτουργία είναι δυνατή τόσο στην κίνηση προς τα εμπρός, όσο και στην όπισθεν.
  • e-Queueing: με το αυτοκίνητο σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης το σύστημα δίνει τη δυνατότητα κίνησης στο συνεχές «σταμάτα-ξεκίνα» αμιγώς ηλεκτρικά.
  • e-Parking: το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση των ελιγμών στάθμευσης αμιγώς ηλεκτρικά για απόλυτη ησυχία και ομαλή λειτουργία.

 

Παράλληλα, με αφορμή το νέο καινοτόμο υβριδικό σύστημα, η Jeep παρουσιάζει την ειδική έκδοση Upland, η οποία εφοδιάζεται με μια σειρά χαρακτηριστικών που τονίζουν την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας όσον αφορά στη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ειδικές φιλικές προς το περιβάλλον βαφές και «πράσινα» υλικά πλαισιώνουν την εξηλεκτρισμένη κίνηση που προσφέρει το e-Hybrid.

Ειδικότερα, στο εσωτερικό της έκδοσης, εκτενής είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά, με πιο εντυπωσιακή εφαρμογή εκείνη της επένδυσης SEAQUAL των καθισμάτων, ενός υλικού που κατασκευάζεται και από ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεγεί από τους Ωκεανούς.  Τόσο στο Renegade, όσο και στο Compass, μέρος των πλαστικών επιφανειών είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα φωτιστικά σώματα αυτοκινήτων, ενώ αντίστοιχα φιλική προς το περιβάλλον είναι και η εντυπωσιακή “MetaKrome” βαφή τους.

Το νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid είναι διαθέσιμο στα Renegade και Compass σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού: Longitude, Limited, S και Upland (ειδική σειρά). Οι τιμές των εκδόσεων e-Hybrid ξεκινούν από τις 25.800 ευρώ για το Renegade και 31.100 ευρώ για το Compass - δείτε εδώ όλες τις τιμές. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Όπως και στην περίπτωση των εκδόσεων 4xe, όλα τα Jeep Renegade και Compass e-Hybrid κινούνται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των νέων Jeep.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...