Νέο Fiat 500X: Τιμές και εξοπλισμός αναλυτικά ανά έκδοση

Απαράμιλλο ιταλικό στυλ, σχεδιαστικές επιρροές από την οικογένεια 500 και SUV χαρακτηριστικά. Τι άλλο να ζητήσεις;

  • -
  • -

Το Fiat 500X παρουσιάστηκε ως η πιο περιπετειώδης, οικογενειακών προδιαγραφών και «φουσκωμένη» έκδοση του εμβληματικού 500. Κατάφερε να κερδίσει πάρα πολλούς αγοραστές και συνεχίζει να είναι επίκαιρο, χάρη στο διαχρονικό σχεδιασμό του.

Προσφέρει άνεση, ευρυχωρία και τεχνολογία, ενώ στις εκδόσεις Sport η αισθητική του ταυτότητα υπογραμμίζεται με πιο «αθλητικό» παρουσιαστικό για να υποστηρίξει το όνομά τους. Στη χώρα μας είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα αποδοτικών κινητήρων.

Ο τρικύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας του 1.0 λίτρου FireFly αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο της βασικής πρότασης με 120 ίππους. Όποιος ζητά περισσότερη ισχύ μπορεί να στραφεί στον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.3 λίτρων, ο οποίος ανήκει και πάλι στην οικογένεια FireFly, αλλά έχει 150 ίππους.

Στο «στρατόπεδο» των ντίζελ, έχουμε έναν τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα MultiJet με κυβισμό στα 1.6 λίτρα και απόδοση 130 ίππων. Να τονίσουμε ότι με τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα των 150 ίππων συνδυάζεται αποκλειστικά ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DCT.  

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Fiat 500X


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...