Νέο Opel Grandland: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο SUV της Opel δεν θα αργήσει να φτάσει στην ελληνική αγορά, έχοντας κάτω από το καπό του και υβριδικές προτάσεις.

  • -
  • -

H Opel προχώρησε σε μια κίνηση ουσίας και έπιασε το Grandland X για να το βάλει πίσω στο σχεδιαστήριο. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τη μεταμόρφωση του SUV, το προίκισαν με τη νέα μάσκα Vizor που το καθιστά περισσότερο επιβλητικό, αλλά και σύγχρονο, ενώ άλλαξαν μερικά βασικά κομμάτια της εμφάνισης δίνοντας μια πραγματικά φρέσκια εικόνα στο μοντέλο.

Μάλιστα για να ολοκληρωθεί η ανανεωμένη του γενιά, άλλαξαν και το όνομά του. Πλέον, λέγεται απλώς Grandland, αφήνοντας το “X” στην ιστορία! Η facelift εκδοχή του γερμανικού SUV έχει ήδη παρουσιαστεί. Στην Ελλάδα, τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στα μέσα Νοεμβρίου, δηλαδή σε περίπου δύο μήνες από σήμερα.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΝΕΟ OPEL GRANDLAND

Να πούμε ότι σε επίπεδο κινητήρων δεν υπάρχουν αλλαγές και τα σύνολα που μένουν κάτω από το καπό, τα γνωρίζουμε και από το απερχόμενο Grandland X. Υπάρχουν και Plug-In Hybrid εκδόσεις με 225 ίππους, αλλά και 300 ίππους, ενώ αρκετά είναι και τα επίπεδα εξοπλισμού. Η έκδοση των 300 ίππων, εκτός από πανίσχυρη, είναι και τετρακίνητη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...