SEAT Arona: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το δημοφιλές B-SUV;

Το Arona, ένα από τα πλέον επιτυχημένα μικρά SUV, διατίθεται στην ελληνική αγορά με πολλές επιλογές εξοπλισμού και κινητήρων.

  • -
  • -

Έχει αποδείξει την αξία του στα χρόνια που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ μια ενδιάμεση ανανέωση του έδωσε νέα πνοή, ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία. Ο λόγος για το SEAT Arona, το μικρότερο SUV στην γκάμα της ισπανικής μάρκας, που μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το Ibiza.

Στη χώρα μας θα το βρείτε σε πολλές εκδόσεις, με τη βασική να «φοράει» τον τρικύλινδρο τούρμπο 1.0 TSI με 95 ίππους. Υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση του 1.000άρη TSI βενζίνης με 110 ίππους, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο τετρακύλινδρος τούρμπο 1.5 TSI ACT Evo με 150 άλογα.

Ντίζελ επιλογή δεν υπάρχει, όμως το ρόλο της οικονομικής σε κατανάλωση πρότασης, ενσαρκώνει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία η έκδοση TGI, που καίει συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Χρησιμοποιεί τον 1.0 TSI με 90 ίππους. Σε ο,τι αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων, υπάρχουν χειροκίνητα σασμάν αλλά και αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG με επτά σχέσεις. Στον 150αρη TSI, το DSG είναι στάνταρ.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το SEAT Arona TGI που καίει φυσικό αέριο

Στην Ελλάδα, η αρχική τιμή του SEAT Arona είναι στις 19.890 €, στην έκδοση 1.0 TSI Style με 95 ίππους. Υπάρχει ακόμη και η έκδοση εξοπλισμού Optimum, όπως και το SEAT Arona FR με πιο σπορ εμφάνιση, για εκείνους που ζητούν αυξημένα επίπεδα δυναμισμού από το νέο B-SUV τους.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον Τιμοκατάλογο του SEAT Arona για να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη σύγκριση αυτοκινήτων μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...