Audi Q3: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το premium SUV της Audi προσφέρει κύρος, πολυτέλεια, οικονομικούς σε κατανάλωση κινητήρες και πολλές εκδόσεις για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

  • -
  • -

Η Audi όταν λάνσαρε το Q3 έριξε στην αγορά ένα premium SUV με λογικές διαστάσεις, τιμή που δεν ξεφεύγει υπερβολικά και πολλούς διαθέσιμους κινητήρες, με επιλογές κάτω από τα 2.0 λίτρα, κομμάτι ιδιαίτερης σημασίας για την ελληνική αγορά. Παράλληλα ήταν εμβαπτισμένο στις παραδοσιακές αξίες της, παίρνοντας άριστα σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής και η ασφάλεια.

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου δίνει συνέχεια στο δρόμο που χάραξε η πρώτη, ενώ πλέον προσφέρεται και στην πιο νεανική έκδοση Sportback που θυμίζει κουπέ, παρά τις SUV αναλογίες. Το νέο Q3 διατίθεται σε πολλές εκδόσεις, με τη βασική αυτών να χρησιμοποιεί τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 TFSI σε παραλλαγή 150 ίππων.

Φυσικά υπάρχει και ο ισχυρότερος 2.0 TFSI με 230 ίππους, που συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση Quattro και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic με επτά σχέσεις. Το Audi Q3 διατίθεται και με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI. Στον κατάλογο θα τον δείτε σε δύο μορφές, αρχικά με 150 ίππους και στη συνέχεια με 190 ίππους, ως η κορυφαία ντίζελ έκδοση.

Υπολογίστε ότι η πρόταση με τα 190 άλογα πάει πακέτο με τετρακίνηση Quattro και σασμάν S-Tronic επτά σχέσεων. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την πιο σπορ έκδοση Sportback. Οι κινητήρες είναι οι ίδιοι, όπως και η μετάδοση. Στην κορυφή της γκάμας υπάρχει το RS Q3 για τους… μερακλήδες (και έχοντες). Εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο τούρμπο 2.5 TFSI με 400 ίππους, τετρακίνηση και S-Tronic σασμάν και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Audi Q3

Τιμοκατάλογος Audi Q3 Sportback

Τιμοκατάλογος Audi RS Q3

Τιμοκατάλογος Audi RS Q3 Sportback 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...