Hyundai Tucson: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το SUV της Hyundai συστήνεται εκ νέου με το πιο μοντέρνο και high tech πρόσωπο που το είδαμε ποτέ.

  • -
  • -

Με όλα τα εφόδια για επιτυχία, το νέο Hyundai Tucson έχει ξεκινήσει την πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά. Η μάρκα κατάφερε να προκαλέσει ντόρο με το νέο της SUV χάρη στην προχωρημένη του εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο ότι ξέφευγε εντελώς από τα πιο συντηρητικά πρότυπα της προηγούμενης γενιάς, αλλά πήγε πολύ μπροστά τολμώντας να παρουσιάσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια της κατηγορίας.

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές. Οι ενδιαφερόμενοι σίγουρα θα βρουν μια έκδοση να ταιριάζει απόλυτα στα γούστα και τις ανάγκες τους. Η εισαγωγική έκδοση έχει έναν τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.6 λίτρων με 150 ίππους και κίνηση εμπρός, ενώ η ίδια διαμόρφωση είναι διαθέσιμη με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων 7DCT της μάρκας.

Ψηλότερα, το μοτέρ διατίθεται με 180 ίππους και τετρακίνηση, έχοντας στάνταρ το αυτόματο σασμάν, ενώ αποκλειστικά αυτόματο είναι και το ντίζελ Tucson με τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 136 ίππους. Προαιρετικά, το μοτέρ πετρελαίου συνδυάζεται και με τετρακίνηση. Από την γκάμα δεν λείπουν ούτε οι υβριδικές εκδόσεις. Το full hybrid Tucson συνδυάζει τον τούρμπο 1.600άρη βενζινοκινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ, έχοντας συνολική απόδοση 230 ίππων. Προαιρετικά έρχεται και σε τετρακίνητη έκδοση, ενώ στην κορυφή υπάρχει μια Plug-In Hybrid εκδοχή με 265 άλογα και στάνταρ τετρακίνηση.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Hyundai Tucson

Τιμοκατάλογος Hyundai Tucson Plug-In Hybrid 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...