Νέο οικογενειακό χάτσμπακ σε βενζίνη, diesel, υβριδικό, Plug-In Hybrid και φυσικό αέριο: Ποιο είναι;

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας του και παράλληλα, διατίθεται σε πλειάδα εκδόσεων για όλες τις ανάγκες.

  • -
  • -

Η αγορά αυτοκινήτου σήμερα «σπάει» σε πολλές κατηγορίες. Οι παραδοσιακοί επιλέγουν βενζίνη και πετρέλαιο, εκείνοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις νέες τεχνολογίες γλυκοκοιτάζουν τα υβριδικά και όσοι θέλουν να βιώσουν μια πραγματική εμπειρία ηλεκτροκίνησης, αλλά με την χρηστικότητα που εγγυάται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, στρέφονται προς τα Plug-In υβριδικά.

Επίσης, υπάρχουν και τα μοντέλα CNG που κινούνται με φυσικό αέριο και προσφέρουν παροιμιώδη οικονομία καυσίμου. Εδώ, εξετάζουμε την περίπτωση ενός μοντέλου που προσφέρει όλα τα παραπάνω!

Πρόκειται φυσικά για το νέο Seat Leon, το μικρομεσαίο οικογενειακό της Seat που σε κερδίζει αμέσως με τη νεανική του εμφάνιση, την προσεγμένη ποιότητα, τον κορυφαίο εξοπλισμό και τους μεγάλους χώρους. Προσθέστε τώρα και τη σπορ οδική συμπεριφορά και έχετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην κλάση!

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του νέου Seat Leon μαζί με τις τιμές του, ενώ οι Plug-In Hybrid εκδοχές του βρίσκονται εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...