Ξεκίνησε η παραγωγή του Toyota Yaris Cross - Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Σχεδιασμένο με γνώμονα την Ευρωπαϊκή αγορά, το ιαπωνικό crossover ετοιμάζεται να κάνει απόβαση και στην χώρα μας

  • -
  • -

Ξεκίνησε και επίσημα η παραγωγή του Toyota Yaris Cross, του νέου crossover που κατασκευάζεται στη Γαλλία, στην ίδια μονάδα με το νέο Yaris, χάρη σε μία επένδυση ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία είχε ως στόχο την αύξηση της γραμμής παραγωγής σε 300.000 μονάδες ανά έτος.

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών, το B SUV της ιαπωνικής εταιρείας ετοιμάζεται για απόβαση στην Γηραιά Ήπειρο μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ στην χώρα μας τα πρώτα κομμάτια αναμένονται να φτάσουν τον προσεχή Σεπτέμβρη. Η παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την τιμή για τη βασική έκδοση Active να ξεκιμά από τα 17.300 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ TOYOTA YARIS CROSS

Θυμίζουμε πως βασίζεται  στη νέα πλατφόρμα GA-B της Toyota και διακατέχεται από την φιλοσοφία «big-small», διαθέτοντας συμπαγείς διαστάσεις και ευρύχωρο εσωτερικό. Όπως και το νέο Yaris, έτσι και το Yaris Cross διατίθεται και με το νέο υβριδικό σύστημα της Toyota με χωρητικότητα 1.500 cc. Αυτό περιλαμβάνει έναν καινούργιο κινητήρα που λειτουργεί σε κύκλο Άτκινσον, ο οποίος διακρίνεται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εντυπωσιακό crossover πατώντας εδώ.

yaris cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...