Oι πρώτες εικόνες του νέου Opel Astra!

Στο πρότυπο του Mokka θα κινηθεί η νέα γενιά του Opel Astra, σύμφωνα με όσα μπορούμε να κρίνουμε από τις φωτογραφίες που βγήκαν στον αέρα.

  • -
  • -

Το πρώτο Astra που σχεδιάζει η Opel κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Stellantis αναμένεται ότι θα είναι πολύ διαφορετικό, σε όλους τους τομείς. Αρχικά, η εμφάνισή του για πρώτη φορά θα αποτελέσει σημείο συζήτησης, όπως μπορούμε να κρίνουμε από τις λίγες φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα η μάρκα. Κινούμενο στη λογική του νέου Mokka, το επερχόμενο Astra θα ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη στα ρετρό στοιχεία, παντρεμένα με σύγχρονα στοιχεία όπως οι LED προβολείς και το φουσκωμένο αμάξωμα.

Σημαντικά είναι τα νέα και στο κομμάτι των κινητήρων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Astra θα παρουσιαστεί σε εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε δει κάποια υβριδική ή έστω, ήπια υβριδική έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου, τώρα όμως τα πράγματα θα αλλάξουν. Τα ήπια υβριδικά σύνολα θα πάρουν θέση στην γκάμα και αργότερα, θα έρθουν και τα επαναφορτιζόμενα Plug-In Hybrid.

Όλες αυτές οι αλλαγές θα πλαισιωθούν από ένα απόλυτα σύγχρονο εσωτερικό. Στις φωτογραφίες του νέου Astra L που δημοσιεύει η Opel αμέσως ξεχωρίζουμε τις δύο μεγάλες οθόνες, μια μπροστά στα μάτια του οδηγού σε ρόλο ψηφιακού καντράν και μια στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, για να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος πολυμέσων. Τα άνετα, ανατομικά καθίσματα εμπρός εγγυώνται ξεκούραστες μετακινήσεις και η ποιότητα των υλικών θα βρίσκεται στο παραδοσιακά υψηλό επίπεδο των Astra. Σύμφωνα με την Opel θα διατίθεται σε κλασικό πεντάθυρο αμάξωμα και σε μια περισσότερο πρακτική εκδοχή Sports Tourer.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...