Το κοινό μίλησε: Pulse θα λέγεται το SUV της Fiat

Η ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της Fiat έληξε και τα ονόματα Tuo και Domo έχασαν από το πιο «πιασάρικο» Pulse.

  • -
  • -

Έναν πρωτότυπο τρόπο εύρεσης ονομασίας του νέου της SUV σκέφτηκε η Fiat, αφήνοντας το κοινό να διαλέξει μέσα από τρεις διαθέσιμες επιλογές. Τα ονόματα που «έπαιζαν» ήταν τα Pulse, Tuo και Domo, με το πρώτο τελικά να κερδίζει συγκεντρώνοντας μάλιστα και τη συντριπτική πλειοψηφία φτάνοντας στο 65%. Το νέο Fiat Pulse λοιπόν, θα είναι ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση SUV το οποίο προορίζεται για την αγορά της λατινικής Αμερικής.

Πατά πάνω σε μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται MLA και εξασφαλίζει στιβαρότητα, άνεση και υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας. Θα συνδυάζεται με αρκετούς κινητήρες, μεταξύ των οποίων ένας βασικός ατμοσφαιρικός 1.300άρης των 110 ίππων και 140 Nm ροπής σε ρόλο βασικής έκδοσης και ένας τρικύλινδρος τούρμπο του 1.0 λίτρου με απόδοση 125 ίππων.

Στις διαθέσιμες επιλογές θα υπάρχει ένα αυτόματο σασμάν τύπου CVT, στο στάνταρ εξοπλισμό όμως θα διατίθεται χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η Fiat για να γιορτάσει τη «βάπτιση» του μοντέλου της έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο με το όνομα “Pulse” να διακρίνεται. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι εκτός του 65% που συγκέντρωσε το Pulse, το “Domo” ήταν δεύτερο με 25% και το “Tuo” τελευταίο συγκεντρώνοντας μόλις 10%.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...