Tι γυρεύει το ηλεκτρικό Nissan Ariya στο σιρκουί του Μονακό; [Video]

Υπάρχει καλύτερο μέρος για να κάνεις το ντεμπούτο σου από το Πριγκιπάτο του Μονακό;

  • -
  • -

Το Nissan Ariya έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, πραγματοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του, γύρω από το εμβληματικό Circuit de Monaco στη απαστράπτουσα Γαλλική Ριβιέρα. Η κομψή και απρόσκοπτη σχεδίαση του αμιγώς ηλεκτρικού coupe crossover ταίριαξε απόλυτα με το κομψό σκηνικό του Μονακό, καθώς το Ariya πάτησε στο οδόστρωμα του διάσημου σιρικουί που φιλοξένησε την πρόσφατη συμμετοχή της Nissan στη Formula E.

Συνδυάζοντας επιδόσεις, συνδεδεμένες τεχνολογίες και επαναστατικό νέο σχεδιασμό, το αμιγώς ηλεκτρικό ιαπωνικό crossover αντικατοπτρίζει το καινοτόμο και ηλεκτρικό μέλλον της Nissan. Η στρατηγική ηλεκτροκινητικότητας της μάρκας βασίζεται στην μεγάλη εμπειρία της στα EVs για πάνω από μια δεκαετία, μεταφέροντας γνώσεις και τεχνολογία μεταξύ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των εμπορικών της οχημάτων και επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων στους δυνητικούς αγοραστές.

Δες το αμιγώς εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Nissan να περνά από θρυλικά μέρη όπως η ορεινή διαδρομή του Col de Turini, αλλά και η πίστα του Μονακό στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...