Δες την νέα συλλεκτική Alpine A110 Legende GT των 300 ίππων και 300 κομματιών

Πόσο λες πως κοστίζει;

  • -
  • -

Η Alpine μόλις παρουσίασε μία ανανεωμένη έκδοση για την Α110 και την ονομάζει Legende GT. Πρόκειται για μία σειρά νέων σχεδιαστικών στοιχείων αλλά και αναβαθμισμένου εξοπλισμού, σε συνδυασμό με τον ισχυρότερο κινητήρα από την A110S, των 300 ίππων. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 κομμάτια με την τιμή να ξεκινά στην Γαλλία από τις 71.600 ευρώ.

Αν και η προηγούμενη Legende GT του 2020, χρησιμοποιούσε το «βασικό» μοτέρ των 250 ίππων, η νέα εκδοχή της, δανείζεται την καρδία της Α110S μαζί και με άλλα καλούδια υψηλών επιδόσεων, όπως σπορ εξάτμιση και ισχυρότερα φρένα. Αυτά μεταφράζονται σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό, από μεριάς επιδόσεων, αυτοκίνητο, το οποίο καταφέρνει να ολοκληρώσει το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ δεν σταματά να επιταχύνει μέχρι τα 250 km/h.

interior

Παράλληλα, η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη και με δύο νέους συνδυασμούς, όσον αφορά το design. Πρώτα έχουμε το Mercury Silver για το αμάξωμα, το οποίο δένει άψογα με τα bucket καθίσματα στο εσωτερικό που έχουν ντυθεί με μαύρο δέρμα και γκρι ραφή, ενώ στην συνέχεια υπάρχει και το Abyss Blue για το εξωτερικό σε συνδυασμό με καφέ δέρμα στην καμπίνα.

Ασχέτως του ποιο θα επιλέξουν οι αγοραστές, όλες οι Legende GT του 2021 θα κοσμούνται από χρυσά μονογράμματα της Alpine, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, χρυσές δαγκάνες φρένων και πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Εντός της καμπίνας βρίσκουμε λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, ενώ κάτω από την κεντρική κονσόλα υπάρχει μία πλάκα με τον αριθμό του αυτοκινήτου. Στον στάνταρ εξοπλισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας και ηχοσύστημα Focal.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...