Volkswagen Tiguan Allspace: Με 7 θέσεις και χώρο αποσκευών έως 1.920 lt

Μετά το φρεσκάρισμα που δέχθηκε το Volkswagen Tiguan, ήρθε η σειρά και της 7θέσιας έκδοσης Allspace

  • -
  • -

Από το 2017, όταν ξεκίνησε η παραγωγή του Allspace, περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριo αγοραστές έχουν προτιμήσει την μεγαλύτερη σε μήκος έκδοση του Tiguan. Στην ευρωπαϊκή αγορά αποκαλείται Allspace και προσφέρει προαιρετικά μία τρίτη σειρά καθισμάτων. Στοιχείο που συναντάμε σπάνια στην κατηγορία. Πριν από αρκετούς μήνες, το Tiguan δέχθηκε ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα, κάτι που συμβαίνει σήμερα και στην έκδοση με τις επτά θέσεις. Φυσιολογικά, διατηρεί τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία του γερμανικού SUV, ενώ προσφέρει το ίδιο αναβαθμισμένο εσωτερικό και σύγχρονες τεχνολογίες.



Όσον αφορά τους χώρους, σε 5θέσια διάταξη η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών κυμαίνεται από τα 760 έως τα 1.920 lt, ενώ σε 7θέσια αγγίζει τα 700 έως και 1.755 lt. Σημειώστε, πως η επιπλέον σειρά καθισμάτων μπορεί να διπλωθεί τελείως, ενώ είναι εφικτή η χρήση της σε διαφορετική διάταξη ανάλογα με τις ανάγκες. Θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων. Μάλιστα, θα διατίθεται και έκδοση με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION της Volkswagen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN TIGUAN eHYBRID

Το μήκος του είναι μεγαλύτερο κατά 22 mm σε  σχέση με την προγενέστερη γενιά, την ώρα που οι χώροι στο εσωτερικό παραμένουν αναλλοίωτοι. Στη Γερμανία θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, και συγκεκριμένα στις εκδόσεις Life, Elegance και R-Line.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...