Αυτές είναι οι τιμές του Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα

Δες τις τιμές, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό του πολυσυζητημένου ιαπωνικού crossover

  • -
  • -

Η Toyota εκμεταλλεύεται τη δυναμική του Ευρωπαϊκού Car of the Year για το 2021 και συνδυάζει το διάσημο όνομα Yaris με την πιο περιζήτητη κατηγορία αυτοκινήτων του σήμερα, τα crossover. Το αποτέλεσμα ακούει στο όνομα Yaris Cross και πρόκειται για την περιπετειώδη έκδοση του ιαπωνικού supermini, η οποία κατέφθασε και στην χώρα μας και έρχεται να διατηρήσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού στα ύψη μετά τα Yaris και GR Yaris, που διέπρεψαν, το καθένα στην δικιά του κατηγορία.

Το Yaris Cross σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε για την ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενο στην πλατφόρμα GA-B, ίδια με αυτή του νέου Yaris. Οι ομοιότητές τους όμως μάλλον σταματούν εδώ, καθώς δεν πρόκειται απλά για μία υπερυψωμένη έκδοση του βασικού μοντέλου. Με δική του σχεδιαστική ταυτότητα, αν και το μεταξόνιο παρέμεινε απαράλλαχτο, το συνολικό μήκος αυξήθηκε κατά 24 εκατοστά, το πλάτος κατά 2 εκατοστά και το ύψος κατά 9! Η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 3 εκατ., στοιχείο που σε συνδυασμό με τα πλαστικά προστατευτικά και την (προαιρετική) τετρακίνηση AWD-i, εξασφαλίζουν στο Yaris Cross δυνατότητες κίνησης και εκεί όπου η άσφαλτος τελειώνει.

Η διάθεση του πολυαναμενόμενου μοντέλου έχει ήδη αρχίσει στις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τώρα κατέφθασε και στην χώρα μας, με το βιβλίο παραγγελιών να έχει ανοίξει στο επίσημο δίκτυο εμπόρων και τις τιμές να ξεκινούν από μόλις 17.300 ευρώ για την έκδοση ACTIVE του Yaris Cross με τον ατμοσφαιρικό 1.500άρη των 125 ίππων και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Διαθέσιμο και ως υβριδικό αλλά και ως τετρακίνητο, το νέο ιαπωνικό crossover έρχεται να προσφέρει μία έκδοση για όλα τα γούστα και budget.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Έκδοση

Τιμή (ευρώ)

 

YARIS CROSS 1.5 125PS 6MT 2WD

 

 

ACTIVE

17.300

 

ACTIVE PLUS

18.500

 

STYLE

20.300

 

ELEGANT

22.700

 

ACTIVE CVT

18.850

 

ACTIVE PLUS CVT

20.050

 

 

 

 

 YARIS CROSS HYBRID 116PS 2WD

 

 

ACTIVE

20.150

 

ACTIVE PLUS

21.150

 

STYLE

23.200

 

ADVENTURE 

25.850

 

 

 

 

YARIS CROSS HYBRID 116PS AWD-i

 

 

STYLE

25.900

 

ADVENTURE 

28.650

 

 

 

 


Στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται: Ατσάλινες ζάντες 16'', οθόνη για το infotainment 7", κάμερα οπισθοπορείας, binocular πίνακας οργάνων TFT 4,2", air condition, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αισθητήρες φώτων, φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και θερμαινόμενοι καθρέπτες.

Σε υψηλότερες εκδόσεις θα βρείτε μεταξύ άλλων: Ζάντες αλουμινίου 16",17" και 18", αισθητήρες βροχής, δερμάτινο τιμόνι, ράγες οροφής, διζωνικό κλιματισμό, head-up display και οθόνη για το infotainment 9".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...