Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Skoda Fabia

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του νέου Fabia συνεχίζεται και αυτή τη φορά η Skoda μας δίνει μία ιδέα από τη σχεδίαση του εσωτερικού

  • -
  • -

Στις αρχές του επόμενου μήνα η Skoda θα παρουσιάσει τη νεότερη και 4η γενιά της Fabia. Το τσέχικο εργοστάσιο μας έχει δώσει μία εικόνα του μοντέλου δημοσιοποιώντας μία σειρά από σκίτσα που αποκαλύπτουν τη σχεδιαστική του φιλοσοφία. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0 του Group Volkswagen στοιχείο που σημαίνει πως θα διαθέτει άφθονους χώρους στο εσωτερικό του. Αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερο μήκος και πλάτος σε σχέση με την τωρινή έκδοση. Παράλληλα, θα μπορεί να εφοδιαστεί με τις τελευταίες και σύγχρονες τεχνολογίες της Skoda, τις οποίες συναντάγαμε μέχρι σήμερα σε μεγαλύτερα μοντέλα.



Η τσέχικη εταιρεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μία σειρά από νέα σκίτσα τα οποία αφορούν αυτή τη φορά το εσωτερικό της Fabia. Η σχεδιαστική φιλοσοφία ακολουθεί τα πρότυπα των νεότερων μοντέλων, με το χαρακτηριστικό διάκτινο τιμόνι. Στο κέντρο δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής που ξεχωρίζει από την κονσόλα, ενώ ο πίνακας οργάνων αναμένεται να είναι ψηφιακός, στοιχείο που πιθανότατα θα περιλαμβάνεται στον επιπλέον εξοπλισμό του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...