Αποκάλυψη για το Ford Ranger Stormtrak (video)

Μία αναβαθμισμένη έκδοση του Ford Ranger, αλλά περιορισμένης παραγωγής

  • -
  • -

Η Ford αποκάλυψε το νέο Ranger Stormtrak, ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που ενισχύει ακόμα περισσότερο το στυλ και τις απαράμιλλες ικανότητες του βραβευμένου pick-up μοντέλου της εταιρείας. Το νέο Ranger Stormtrak είναι ένα premium pick-up με ξεχωριστό στυλ και μοναδικά χαρακτηριστικά, το οποίο απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τις εξαιρετικές ικανότητες και τον πλούσιο εξοπλισμό για την υποστήριξη των επαγγελματικών αναγκών αλλά και των απαιτήσεων του lifestyle τους.

Η νέα αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων και αναμένεται στην Ευρώπη φέτος, διευρύνοντας τη γκάμα των εκδόσεων του Ranger. Η οικογένεια του μοντέλου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Ranger Raptor και το Ranger chassis cab που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Βασίζεται στη σειρά Woldtrack και προσφέρει ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης. Θα διατίθεται σε έκδοση Double Cab με ευρύχωρα πίσω καθίσματα ή Super Cab για αυξημένο χώρο φόρτωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CHASSIS CAB TOY FORD RANGER

Όλα τα Ranger Stormtrak εφοδιάζονται με τον Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm εξασφαλίζοντας εξαιρετική ελκτική ικανότητα. Το στάνταρ και επιλέξιμο σύστημα τετρακίνησης συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων.

Σημειώστε πως η βαφή Rapid Red είναι μοναδική στο Ranger Stormtrak, ταιριάζοντας με το αποκλειστικό κόκκινο ένθετο στη μάσκα. Επιπλέον διαθέτει στάνταρ προβολείς LED και προστατευτικά τμήματα στο κάτω μέρους του αμαξώματος. Η γκάμα του Stormtrak περιλαμβάνει επίσης τους εξωτερικούς χρωματισμούς Frozen White και Blue Lightning. Στη δυναμική παρουσία της έκδοσης συνεισφέρουν και τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, ένας μαύρος πίσω προφυλακτήρας και η σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα.

Επιπλέον, ένα κάλυμμα για το πάτωμα της καρότσας, ένα διαχωριστικό τμήμα στο χώρο φόρτωσης και το νέο Power Roller Shutter της Ford (στάνταρ εξοπλισμός), αυξάνουν την πρακτικότητα για τη μεταφορά φορτίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ranger Stormtrak διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο του 1 τόνου καθώς και το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης των 3.500 kg που προσφέρει το Wildtrak.

Το εσωτερικό του Ranger Stormtrak αναβαθμίζεται με premium εξοπλισμό και πρακτικά χαρακτηριστικά. Τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα για το Stormtrak φέρουν την επένδυση από μαλακό δέρμα του Raptor και είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα. Επίσης, οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση Tinted Graphite με κόκκινη ραφή παντού και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική εξωτερική παλέτα του Stormtrak.

Η Ford εισάγει επίσης μία ελκυστική, νέα ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς αναδιπλούμενου καλύμματος καρότσας Roller Shutter, που διατίθεται στο στάνταρ εξοπλισμό του Stormtrak. Το Power Roller Shutter αυξάνει τα επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας, καθώς ο κάτοχος του μπορεί να ανοίγει και να κλείνει το κάλυμμα μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί, ή από τους διακόπτες που βρίσκονται στην καρότσα ή μέσα στη καμπίνα στο ταμπλό. Για λόγους ασφαλείας, ειδικοί αισθητήρες εμποδίζουν την παγίδευση των δακτύλων ή τη ζημιά του φορτίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...