To Nissan Micra τώρα με νέα τιμή κάτω από 15.000 ευρώ!

Με αναβαθμισμένη γκάμα για το 2021

  • -
  • -

Με τιμή εκκίνησης στα 14.190€, το Nissan Micra αποτελεί πλέον μία από τις οικονομικότερες επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές στην κατηγορία των supermini. Η αναβαθμισμένη γκάμα του μοντέλου για το 2021 βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών, χάρη στην προσφορά 4 βαθμίδων εξοπλισμού, επιτρέποντας έτσι ακόμη καλύτερη εξατομίκευση του κάθε οχήματος στις ανάγκες του αγοραστή.

Μαζί με τις Energy, Acenta και Techna, τώρα η Nissan εντάσσει στην γκάμα του Micra και την έκδοση N-Sport. Εξωτερικά, τα γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα και τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, συμπληρώνουν τέλεια τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών μαύρου χρώματος. Στην N-Sport, οι προβολείς ομίχλης καθώς και τα φωτιστικά σώματα διατίθενται με στάνταρ πλήρη LED φωτισμό.

Η αισθητική της νέας έκδοσης μεταφέρεται και στο εσωτερικό, βάζοντας την άνεση του οδηγού και των επιβατών στην καρδιά του σχεδιασμού. Τα καθίσματα με ένθετα Alcantara, όπως και η αντίστοιχη επένδυση στο ταμπλό, προσφέρουν φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχουν υποστήριξη αλλά και για να μειώνουν την κόπωση του οδηγού στις μεγαλύτερες διαδρομές.

Στην περίπτωση που κάποιο ενδιαφέρεται για το Micra MY2021 με αυτόματο κιβώτιο Xtronic τότε η τιμή ξεκινά από τις 16.190€.

Από την έκδοση Energy και πάνω, το supermini της Nissan είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο έμπορο Nissan, ή την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...