C5: Νέο teaser για την ανερχόμενη ναυαρχίδα της Citroen

Με εκκεντρική σχεδίαση όπως φαίνεται – Δες πότε παρουσιάζεται

  • -
  • -

Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για το design της Citroen. Ή θα αρέσει πολύ ή δεν θα αρέσει καθόλου. Όπως και να ‘χει, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην γαλλική εταιρεία για το θάρρος να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Το κάποτε sedan μοντέλο της, C5, επιστρέφει ως ένα συνονθύλευμα διαφόρων τύπων αμαξώματος. Το νέο teaser της εταιρείας μας δίνει μία πρώτη εικόνα της νέας ναυαρχίδας πριν την επίσημη παρουσίαση, στις 12 Απριλίου.

Από τα λίγα μόλις δευτερόλεπτα του video που δημοσίευσε η Citroen, το νέο μοντέλο φαίνεται πως θα συνδυάζει την πρακτικότητα ενός hatchback με την απόσταση από το έδαφος ενός SUV και το τελείωμα οροφής που θυμίζει sedan. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό και εκεί είναι που ποντάρει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το όνομα C5 δεν είναι ακόμη σίγουρο, καθώς υπάρχει και η πιθανότητα χρήσης του ονόματος C6. To video πάντως στο όνομα αρχείου έφερε τον τίτλο «Ε43», όπου αποτελεί την εσωτερική, κωδική ονομασία που χρησιμοποιείται από την Citroen. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...