Έτσι θα είναι το επόμενο Volkswagen Amarok

Το νέο teaser της γερμανικής εταιρείας φέρνει την νέα γενιά του pick-up ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα

  • -
  • -

Με μία νέα φωτογραφία μας προϊδεάζει η Volkswagen για το πως θα είναι η επόμενη γενιά του Amarok pick-up. Το νέο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στο Ford Ranger, φαίνεται να έχει υιοθετήσει μία διπλοκάμπινη διάταξη (με τέσσερις πόρτες δηλαδή), ράγες οροφής, μία μπάρα τεχνολογίας LED που εκτείνεται σε όλο το μήκος του εμπρός μέρους και roll bars.

Σε άλλα νέα την οι έντονες γωνίες και τα τετραγωνισμένα φτερά πάνω από τους τροχούς ενισχύουν την επιβλητική εικόνα του νέου μοντέλου, ενώ παρατηρούνται και διάφορες στυλιστικές πινελιές όπως οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος και οι ασημί πλαϊνοί καθρέπτες.

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Amarok οφείλει την ύπαρξη της στο Ford Ranger, καθώς χωρίς αυτό η γερμανική εταιρεία είχε σκοπό να κόψει το νήμα της ζωής του pick-up μοντέλου της στο τέλος παραγωγής της πρώτης γενιάς. Μάλιστα, φημολογείται και η δημιουργία μίας πιο ισχυρής έκδοσης, η οποία θα χρησιμοποιεί το όνομα Amarok R και θα βασίζεται στο Ranger Raptor. Η ιπποδύναμη αυτού θα βρίσκεται κάπου στο φάσμα των 300 ίππων ενώ το κρυφό όπλο του πιθανότατα θα είναι η τεράστια ποσότητα ροπής. Ένα οι φήμες ισχύουν, τότε το Amarok R υπολογίζεται πως θα λανσαριστεί περίπου ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του απλού μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...