Cupra Tavascan: Το δεύτερο ηλεκτρικό μετά το Born

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και μετά από το Born, το Tavascan θα είναι το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Cupra. Πότε αναμένεται να παρουσιαστεί

  • -
  • -

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Cupra Wayne Griffiths, επισημοποίησε πως το Tavascan θα είναι το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Cupra και θα παρουσιαστεί το 2024. Θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Volkswagen Group και θα σχεδιαστεί-κατασκευαστεί στη Βαρκελώνη. Μία πρώτη ιδέα του αυτοκινήτου πήραμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2019, και εν τέλει κατάφερε να βρει το δρόμο του προς τη γραμμή παραγωγής. Όταν παρουσιαστεί, το Tavascan θα αποτελεί το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Cupra. Βλέπετε, μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποκαλυφθεί το πρώτο μοντέλο του είδους για λογαριασμό της ισπανικής εταιρείας, το Born.

O πρόεδρος της Cupra δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως η τεχνική ομάδα στο Martorell έχει ξεκινήσει τη σχεδίαση του μοντέλου, το οποίο θα εφοδιάζεται με έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα που θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις, ανάλογες με αυτές που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της Cupra.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...