Fiat Ducato με έκπτωση έως 2.500 ευρώ

Διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία με άτοκο πρόγραμμα, έκπτωση 2.500 ευρώ και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000 χλμ.

  • -
  • -

Το Fiat Ducato έκλεισε 40 χρόνια εμπορικής πορείας που έχει στεφθεί από πολλές επιτυχίες. Η πιο πρόσφατη αφορά την πορεία του μέσα στο 2020, όπου το επαγγελματικό μοντέλο πούλησε 150.000 αυτοκίνητα στην ευρωπαϊκή αγορά, αποσπώντας μερίδιο 20,5% που μεταφράζεται σε αύξηση 3% σε επίπεδο αγοράς και αύξηση 7,6% σε επίπεδο αριθμού μονάδων.

Με αφορμή και το νέο ρεκόρ, η Fiat Professional γιορτάζει τη νέα επιτυχία, προσφέροντας πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης  για το Ducato, το οποίο συνδυάζεται με έκπτωση 2.500 ευρώ, αλλά και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Το Ducato έκανε πρεμιέρα το 1981 με την παραγωγή του να γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο εργοστάσιο του Sevel (Societa Europea Veicoli Leggeri) στο Val di Sangro της Β. Ιταλίας. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι από το μεγαλύτερο στον κόσμο για LCV και απασχολεί περισσότερους από 6.000 εργαζόμενους.

Το ιταλικό μοντέλο προσφέρεται σε πολλούς συνδυασμούς εκδόσεων και διατίθεται σε 80 χώρες παγκοσμίως. Η μεγάλη ευελιξία του, με τα πολλά ήδη αμαξώματος που προσφέρεται το έχει καταστήσει το πλέον δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...