Με ευρωπαϊκό αέρα το νέο Honda HR-V

Το HR-V αποκαλύφθηκε και μαζί του η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda

  • -
  • -

Η Honda αποκάλυψε τη νέα γενιά του HR-V, του compact SUV, που διαθέτει ένα ισχυρό και άμεσης απόκρισης υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV με δύο ηλεκτροκινητήρες που είναι για πρώτη φορά στάνταρ.

Το νέο HR-V προσφέρει αποδοτική λειτουργία, εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και προηγμένες τεχνολογίες. Σχεδιαστικά, είναι πιο σύγχρονο και μοντέρνο, κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ παραμένει πρακτικό.

Το νέο HR-V, που θα διατίθεται στην Ευρώπη από τα τέλη του 2021, είναι το επόμενο μοντέλο με το “διακριτικό” e:HEV (hybrid electric vehicle) στη γκάμα της Honda, μετά το ανανεωμένο CR-V και το νέο Jazz που παρουσιάστηκε το 2020. Στόχος της Honda είναι να εξηλεκτρίσει πλήρως τη γκάμα στην Ευρώπη μέχρι το 2022.

Η νέα γενιά HR-V e:HEV αναμφίβολα ξεχωρίζει για την αισθητική του, με σαφείς επιρροές από κουπέ σχήματα. Η μεγάλη μάσκα με τα λεπτά φωτιστικά σώματα ξεχωρίζουν, ενώ η απλότητα της σχεδίασης ενισχύεται από την απουσία περιττών λεπτομερειών.

Το μακρύ καπό ενισχύει την αίσθηση του μήκους, με το πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου να δείχνει την κουπέ προσέγγιση καθώς προχωράς προς το τελείωμα της οροφής, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα ενώνονται μεταξύ τους.

Η έξυπνη διάταξη του υβριδικού συστήματος στο νέο HR-V επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση των εσωτερικών χώρων, με τους Ιάπωνες να υπόσχονται, για ακόμα μια φορά μεγάλη ευρυχωρία και πρακτικότητα.

Το κεντρικά τοποθετημένο ρεζερβουάρ επιτρέπει τη χρήση των Magic Seats στο νέο HR-V, τα οποία προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης, ανάλογα με τις ανάγκες φόρτωσης. Αναβάθμιση έχει γίνει στην εικόνα, με χρήση ποιοτικών υλικών. Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση διακρίνεται για τη μινιμαλιστική προσέγγιση, με την εργονομία να πρωταγωνιστεί.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...