Skoda Scala με 187 ίππους αλλά μόνο για την Γερμανική αγορά

H ABT βάζει «χέρι» στο Skoda Scala αλλά δυστυχώς δεν θα το δούμε σε ελληνικό έδαφος

  • -
  • -

Μία ασυνήθιστη συνεργασία προέκυψε μεταξύ της Skoda και του βελτιωτικού οίκου ABT Sportline, με σκοπό να δημιουργήσουν το Scala Edition S αποκλειστικά για την αγορά της Γερμανίας. Η παραγωγή του τσέχικου hatchback σε αυτήν την εκδοχή θα φτάσει τα μόλις 500 κομμάτια και θα βασίζεται στην ήδη υπάρχουσα έκδοση Monte Carlo.

Ο 1.500άρης TSI βενζινοκινητήρας έχει βελτιωθεί για να αποδίδει 190 ίππους και 290 Nm ροπής, μία βελτίωση της τάξης των 40 ίππων και 40 Nm ροπής σε σχέση με το εργοστασιακό. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ οι βελτιώσεις δεν σταματούν εκεί. Το νέο μοντέλο θα φέρει σπορ ανάρτηση, η οποία είναι χαμηλότερη κατά 15 χιλιοστά, ενώ εξωτερικά έχουν προστεθεί διάφορα εξτρά σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου για να του δώσουν μία πιο «άγρια» εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, το Edition S εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, σπορ τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες, μεταλλικά πετάλια και ανθρακωνημάτινες λεπτομέρειες. Το νέο Scala Edition S θα πωλείται για 33.790 ευρώ.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...