Αναβάθμιση και για το ηλεκτρικό Mini Cooper SE

Edition model για το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του αμιγώς ηλεκτρικού Mini

  • -
  • -

Από το Μάρτιο του 2021 το Mini Cooper υποδέχεται φρέσκα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και νέα στοιχεία εξοπλισμού. Το νέο Mini Electric Collection σηματοδοτεί τον ερχομό του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της πολυτελούς Βρετανικής μάρκας. Το edition model συνδυάζει τα καλύτερα οπτικά χαρακτηριστικά που δημιουργήθηκαν για την τελευταία έκδοση του Mini, όπως το επανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα και η οροφή Multitone Roof, με αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Μία μινιμαλιστική σχεδιαστική γλώσσα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τους στρογγυλούς προβολείς και την εξαγωνική μάσκα στο εμπρός τμήμα του Mini Cooper SE. Η λίστα εξοπλισμού των edition models περιλαμβάνει εξωτερικό φινίρισμα Island Blue metallic, ενώ εναλλακτικά, διατίθεται η νέα μεταλλική απόχρωση Rooftop Grey. Το Mini Electric Collection διαθέτει επίσης Multitone Roof, ενώ το εργοστάσιο της βρετανικής μάρκας στην Οξφόρδη έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή χρωματική διαβάθμιση από το San Marino Blue μέχρι το Pearly Aqua και το Jet Black, που αναπτύσσεται από τα πλαίσιο του παρμπρίζ μέχρι το πίσω τμήμα.

back

Μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, ζάντες αλουμινίου 17-ινστών Mini Electric Collection Spoke και στοιχεία του εξωτερικού σε γυαλιστερό Piano Black, ενισχύουν την σπορ εμφάνιση. Επιπλέον, το Mini Electric Collection διαθέτει προβολείς Adaptive LED με λειτουργία matrix για τη μεγάλη σκάλα φώτων, διακοσμητικές πλάκες μαρσπιέ με χαραγμένο το λογότυπο του ηλεκτρικού MINI, σπορ καθίσματα Light Grey σε συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης, νέας σχεδίασης επιφάνειες εσωτερικού με φινίρισμα Mini Yours Aluminium, ανθρακί επένδυση οροφής και σπορ τιμόνι από δέρμα nappa, το οποίο φέρει το λογότυπο του ηλεκτρικού Mini στα edition models.

Επίσης, το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει προαιρετικά για το edition model νέα πακέτα εξοπλισμού με συστήματα άνεσης, συνδεσιμότητας και υποστήριξης οδηγού. Για πρώτη φορά προσφέρεται θερμαινόμενο τιμόνι, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Ο βασικός εξοπλισμός του Mini Cooper SE περιλαμβάνει το πακέτο Connected Navigation. Το πακέτο Connected Navigation Plus περιέχει Head-Up Display, ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου (Wireless Charging), Concierge Service και λειτουργίες Mini Connected XL.

Τέλος, η νέα λειτουργία Lane Departure Warning αποτελεί τμήμα του Driver Assistance Package και προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο ακούσιας παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας με δονήσεις στο τιμόνι. Το νέο Driver Assistance Package Plus περιλαμβάνει Active Cruise Control, τώρα με λειτουργία Stop & Go, για πρώτη φορά. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο σύστημα να επιβραδύνει το Mini Cooper SE μέχρι να σταματήσει τελείως εάν χρειαστεί. Μετά, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό πάτημα στο πεντάλ του γκαζιού για να αρχίσει να κινείται πάλι το αυτοκίνητο και να συνεχίσει χρησιμοποιώντας αυτόματο έλεγχο ταχύτητας και απόστασης.

side

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...