Ο Webber στο τιμόνι της Porsche Taycan Cross Turismo

Ο πρώην πιλότος της F1 οδήγησε την Porsche Taycan Cross Turismο, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες

  • -
  • -

Η Porsche δεν έχει κρύψει ότι σκοπεύει να διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων της, προσπαθώντας να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αγοραστές. Εκφραστής αυτής της φιλοσοφίας είναι η νέα Taycan CrossTurismo, η οποία και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το συγκεκριμένο μοντέλο το είχαμε δει για πρώτη φορά ως πρωτότυπο στην έκθεση Γενεύης το 2018. Σήμερα, βρίσκεται πολύ κοντά στη γραμμή παραγωγής και λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, ο πρώην πιλότος της F1 και σήμερα πρεσβευτής της Porsche Mark Webber, πήρε μία γεύση από τη νέα έκδοση της αμιγώς ηλεκτρικής Taycan.

Ο 44χρονος Αυστραλός οδήγησε ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο και δήλωσε ενθουσιασμένος: «Είναι εντυπωσιακή. Οδηγικά είναι ακριβώς όπως μία Porsche, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αίσθηση που έχεις στο εσωτερικό της. Είναι ένα κανονικό sportscar, με ακόμα περισσότερους χώρους και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Περιμένω ότι η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει σε λιγότερο από οκτώ εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι είναι το τέλειο αυτοκίνητο για μεγάλα και άνετα ταξίδια.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ PORSCHE TAYCAN

Όπως αποκάλυψε ο Webber, οι χώροι θα είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα δικαιολογεί και τον χαρακτηρισμό Cross. Αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα από τις εικόνες του πρωτότυπου που οδήγησε ο Αυστραλός. Επίσης απομένει να δούμε αν θα διαθέτει και σχεδιαστικές αλλαγές που θα παραπέμπουν στον cross χαρακτήρα της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...