Huber ERA: Μία Aventador από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (video)

Mία βελτιωμένη Lamborghini Aventador που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οίκου θεωρεί ότι μπορεί να γίνει συλλεκτική

  • -
  • -

Όσοι δεν γνωρίζετε τη Huber, να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία εταιρεία σχεδίασης και βελτίωσης με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με μεγάλο και… εύπορο κοινό σε διεθνές επίπεδο. Ιδρυτής της είναι ο Sean – Peter Huber που μαζί με μία ομάδα σχεδιαστών εκφράζουν το όραμα και την άποψη τους για την αισθητική βελτίωση. Η νεότερη δημιουργία της ομάδας αποκαλείται «ERA» και ουσιαστικά αποτελεί φόρο τιμής στην Aventador που έχει κλείσει δέκα χρόνια ζωής.

Η Lamborghini από τα… Εμιράτα έχει διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο και συγκεκριμένα νέο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, αμφότεροι κατασκευασμένοι από κάρμπον. Για την Huber το συγκεκριμένο πακέτο στην Aventador είναι η αρχή για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, καθιστώντας την εταιρεία κάτι περισσότερο από έναν βελτιωτικό οίκο.

Ένας ακόμα λόγος που επιλέχθηκε το ιταλικό supercar είναι ότι έχει μεγάλο κοινό, ενώ πολλές εταιρείες βελτιώσεων έχουν ασχοληθεί μαζί του στο παρελθόν. Όμως, θεωρούν ότι η δική τους δουλειά ξεχωρίζει και εκτός από τους φίλους τους αυτοκίνησης, θα προσελκύσει συλλέκτες που θα θελήσουν να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι, όπως η «ERA». Βλέπετε στη Huber στόχος τους είναι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης του κοινού γύρω από την αισθητική βελτίωση, και όχι μόνο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...