Η ισχυρότερη μη υβριδική McLaren!

Πρόκειται για ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, για λίγους και εκλεκτούς στις ΗΠΑ

  • -
  • -

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της McLaren στο Beverly Hills των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής αποκάλυψε εικόνες ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα εισαχθεί αποκλειστικά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και δεν θα είναι διαθέσιμο στις υπόλοιπες αγορές ανά την υφήλιο. Η McLaren Sabre, όπως θα είναι η ονομασία της, θα κατασκευαστεί μόλις σε 15 αντίτυπα και θα πωληθεί σε συγκεκριμένους πελάτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Sabre, που δεν παρουσιάστηκε από την McLaren την ίδια, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το τμήμα McLaren Special Operation.Με επικεφαλής τον Ansar Ali η MSO προσφέρει αναβαθμίσεις και μοναδικές εξατομικεύσεις των μοντέλων της βρετανικής εταιρείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Εκτός από τις φωτογραφίες που βλέπετε παραπάνω, δεν έχουν διαρρεύσει επίσημα τα τεχνικά τη χαρακτηριστικά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική της ταχύτητα θα ξεπερνάει τα 350 km/h. Θα βασίζεται επάνω στη Senna και θα εφοδιάζεται με τον 8κύλινδρο κινητήρα των 4.000 cc με τα δύο τούρμπο. Η ισχύς του αναμένεται να ξεπερνάει τους 830 ίππους και η ροπή τα 800 Nm! Κάτι που θα σημαίνει ότι θα είναι η ισχυρότερη μη-υβριδική McLaren!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ MCLAREN P1 ΚΑΙ ΜΙΑ FERRARI F40


Μοναδική θα είναι και η αεροδυναμική της, αφού θα δανείζεται πολλά στοιχεία από τα πρωτότυπα της κατηγορίας LMP1 στους αγώνες αντοχής. Μάλιστα, για να γίνει ακόμα πιο…προσωπική η αγορά του κάθε αυτοκινήτου, οι κάτοχοι της εκρηκτικής McLaren βρέθηκαν σε πίστα δοκιμών και οδήγησαν τη Sabre, έτσι ώστε η MSO να το στήσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του!  Η πρώτη Sabre έχει ήδη παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη της, ενώ το νούμερο πώλησης δεν έγινε γνωστό, αλλά σίγουρα ήταν επταψήφιο…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...