Γιατί να πάρεις Hyundai Kona Electric;

Η Hyundai μας δίνει 10+1 λόγους για να επιλέξουμε το ηλεκτρικό της SUV

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για καλά στη ζωή μας, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν όλο και περισσότερα μοντέλα του είδους. Πολλά από αυτά μάλιστα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού έχουν ξεπεράσεις τις… παιδικές ασθένειες, που αφορούν την περιορισμένη αυτονομία. Μάλιστα, πλέον μιλάμε για αυτονομίες που ξεπερνούν ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα και μας κάνουν να βλέπουμε την ηλεκτροκίνηση χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Το Kona Electic της Hyundai είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο compact SUV, που διακρίνεται για τη μεγάλη αυτονομία του. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, ισχύος και αυτονομίας, με απόδοση 136 και 204 ίππων αντίστοιχα και αυτονομία από 305 km σε μικτό κύκλο ή 453 km σε αστικό περιβάλλον, όσον αφορά το “μικρό” με την μπαταρία των 36 kWh και 484 km ή 660 km αντίστοιχα για το “μεγάλο” με την μπαταρία των 64 kWh.

Η τιμή εκκίνησης, μαζί με την κρατική επιδότηση είναι 36.990 ευρώ. Οι λόγοι που το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει το ενδιαφέρον μας δεν είναι λίγοι. Πιο συγκεκριμένα, η Hyundai μας δίνει 10+1 λόγους για τους οποίους πρέπει να το επιλέξουμε:

  1. Το No1 αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV στην Ευρώπη
  2. Δοκιμασμένο με 100.000 πωλήσεις στην Ευρώπη
  3. Κορυφαία αυτονομία 660 km στην πόλη και 484 km σε μικτό κύκλο
  4. Η πιο αξιόπιστη αυτονομία της αγοράς: Κάνει αυτό που υπόσχεται
  5. Σημαντικές βραβεύσεις που αποδεικνύουν την εξαιρετική αυτονομία του
  6. Διπλασιασμός του χώρου αποσκευών με δυνατότητα φόρτωσης στην οροφή
  7. Εκρηκτικές επιδόσεις με ισχύ 204 PS και ροπή 395 Νm
  8. One-pedal driving με αυτόματη αλλά και χειροκίνητη ρύθμιση της αναγεννητικής πέδησης
  9. Premium εξοπλισμός και τεχνολογίες αιχμής
  10. 1 μήνας διαδρομή Γλυφάδα-Σύνταγμα-Γλυφάδα καλύπτεται με ένα βράδυ φόρτισης σε οικιακό wallbox, με κόστος ρεύματος κάτω από 5 ευρώ.
  11. Πανελλαδική υποστήριξη After Sales, κορυφαία 5-ετής εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων και εργοστασιακή εγγύηση μπαταρίας 8 ετών ή 160.000 χλμ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ HYUNDAI KONA ELECTRIC ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...