Citroen Berlingo Rip Curl: Ειδική έκδοση με ξεχωριστό styling [Video]

Ακόμη ένα μοντέλο προστίθεται στην πολυετή συνεργασία των δύο εταιριών

  • -
  • -

Το Berlingo Rip Curl είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά μοντέλων που δημιουργήθηκαν μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ της γνωστής μάρκας surf και της Citroen, με την πιο πρόσφατη να είναι η C3 Aircross Rip Curl Edition που κυκλοφόρησε τον Μάιο. Η νέα έκδοση φέρει ένα άκρως πρακτικό εσωτερικό, με την δεύτερη σειρά καθισμάτων να αποτελείται από τρία μονά καθίσματα, τα οποία μπορούν να διπλωθούν, φτάνοντας τον διαθέσιμο χώρο αποσκευών στα 3.500 λίτρα.

Στο εξωτερικό του, το νέο μοντέλο φέρει το λογότυπο Rip Curl, αλλά και κίτρινες λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν από την υπόλοιπη γκάμα του Berlingo. Η κίτρινη απόχρωση εφαρμόζεται γύρω από τα φώτα ομίχλης, αλλά και στα χαρακτηριστικά airbumps. Για το αμάξωμα, οι επίδοξοι αγοραστές θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, με το Natural White να είναι η μοναδική που έρχεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Όλα τα μοντέλα Rip Curl περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μαύρες ράγες οροφής και διζωνικό κλιματικό. Περιλαμβάνονται επίσης εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Οι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες. Έναν πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi με απόδοση 100 ίππους ,ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και ένα βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech με απόδοση 130 ίππους συνδεδεμένο σε ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Οι πρώτες παραδώσεις αναμένονται στις αρχές του 2021.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...