Renault Kiger: Καλό, αλλά μόνο για την Ινδία

Μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο B-SUV

  • -
  • -

Με μήκος ακριβώς στα 4 μέτρα, το Kiger έρχεται να γίνει άλλη μία επιλογή από την Renault για τους αγοραστές της Ινδίας, ανάμεσα στα Kwid, Duster και Triber, που κυκλοφορούν ήδη.

Το concept car που βλέπουμε στις φωτογραφίες, ξεχωρίζει χάρη στα φώτα τεχνολογίας LED, τα οποία εκτείνονται σε όλο το μήκος του εμπρός μέρους, το ανάγλυφο καπό, αλλά και την φουτουριστική σχάρα οροφής. Οι καθρέπτες κοσμούνται από ένα σχέδιο που θυμίζει φτερό αεροπλάνου, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε αεροτομή, εξάτμιση στο κέντρο και πίσω φώτα σε σχήμα C.

back


Κάτω από τα μυώδη φτερά κρύβονται τροχοί 19 ιντσών, οι οποίοι δεν περιμένουμε βέβαια να φτάσουν στην παραγωγή. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε και την ρύθμιση της ανάρτησης, που προσφέρει απόσταση από το έδαφος της τάξης των 21 εκατοστών, δείγμα του περιπετειώδη χαρακτήρα του μικρού crossover.

Η γαλλική εταιρία σίγουρα βάζει στο στόχαστρο ένα πολύ μεγάλο αγοραστικό κοινό με το Kiger, δεδομένου ότι το B-segment αποτελεί το 51% της Ινδικής αγοράς. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο crossover θα κυκλοφορήσει και σε άλλα μέρη του πλανήτη, αλλά μέχρι στιγμή η Renault δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση.

side

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...