Νέα έκδοση με τρίτη πόρτα για το ηλεκτρικό Fiat 500 (video)

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο 3+1 “la Prima”, την πιο πρακτική έκδοση του νέου ηλεκτρικού 500

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 “la Prima” cabrio την 4η Μαρτίου και την παρουσίαση της έκδοσης hatchback την 8η Ιουνίου, σήμερα ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί η αποκάλυψη της οικογένειας του νέου ηλεκτρικού 500, με την παγκόσμια πρεμιέρα του 3+1 “la Prima”, του τρίτου αμαξώματος του ηλεκτρικού 500 που θα συνοδεύσει τις εκδόσεις hatchback και cabrio.

Οι σχεδιαστές του Centro Stile αναζητούσαν μια έξυπνη λύση που δεν θα άλλαζε τις διαστάσεις σε σχέση με τις εκδόσεις cabrio και hatchback, αλλά θα διέθετε μια μικρή τρίτη πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού. Όπως το πρώτο 500 του 1957, του οποίου οι πόρτες άνοιγαν με αντίθετη φορά (προς τα πίσω), η επιστροφή του μοντέλου στις ρίζες του δημιούργησε μια όμορφη σύνδεση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα έκδοση που θα είναι διαθέσιμη, τόσο στην hatchback, όσο και στην cabrio εκδοχή, η οποία δεν θα είναι ούτε ένα εκατοστό μεγαλύτερη από της 2θυρες εκδόσεις.

Η τρίτη «μικρή πόρτα» ανοίγει με αντίθετη φορά και λόγω της απουσίας της μεσαίας κολόνας επιτρέπει την ευκολότερη είσοδο στο πίσω κάθισμα, αλλά και την ευκολότερη τοποθέτηση πραγμάτων όπως το παιδικό κάθισμα. Με το κλείσιμο της πόρτας δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα 500. Το ίδιο στιλ, το ίδιο μέγεθος και με μια αύξηση του βάρους μόλις κατά 30 κιλά που δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την οδική συμπεριφορά ή την κατανάλωση ενέργειας.

Απλή, ολοκληρωμένη και γεμάτη προσόντα. Αυτή είναι η γκάμα του νέου ηλεκτρικού 500. Στα τρία επίπεδα εξοπλισμού δόθηκαν τα ονόματα ACTION, PASSION και ICON, με το κάθε ένα να αντιπροσωπεύει μια διαφορετική αποστολή, αλλά όλα να περιλαμβάνουν τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας με περιεχόμενο που είναι μοναδικό για την κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Η έκδοση ACTION είναι φορτωμένη με τεχνολογία ενώ παρέχει αυτονομία της τάξης των 180 έως 240 km σε κύκλο WLTP. Τα υπόλοιπα δύο επίπεδα εξοπλισμού PASSION και ICON είναι ικανά να διανύσουν από 320km έως και 460km με μετακινήσεις εντός πόλης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...