Νέα εμφάνιση για το Opel Crossland

Υιοθετεί τη νέα εταιρική μάσκα, την οποία πρωτοείδαμε στο νέο Mokka

  • -
  • -

Η στιγμή για το λανσάρισμα του ανανεωμένου Crossland συνέπεσε χρονικά με τη νέα εποχή της Opel, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη νέα γενιά του Mokka. Έτσι το φρεσκάρισμα του Crossland δεν είναι περιορισμένης έκτασης, αλλά αποκτά έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα. Στις αντιπροσωπείες της μάρκας αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2021.

Το Crossland διώχνει το «Χ» από το όνομά του, αποκτά τη νέα μάσκα της Opel που ενώνει τη γρίλια με τα φωτιστικά σώματα, νέα έκδοση GS Line+ με σπορ λεπτομέρειες (μαύρη οροφή, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών κ.α.) και προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση του οργανισμού AGR. Τα συρόμενα πίσω καθίσματα αυξάνουν το χώρο αποσκευών από 410 στα 520 lt, ενώ όταν αναδιπλωθούν πλήρως ο όγκος εκτοξεύεται στα 1.255 lt. Ο εξοπλισμός ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας περιλαμβάνει συστήματα infotainment με οθόνη έως 8 ίντσες και σύστημα πλοήγησης στην κορυφαία έκδοση Multimedia Navi Pro.

Σε όλα τα παραπάνω προστίθενται επεμβάσεις από τους μηχανικούς της Opel στο πλαίσιο και το σύστημα διεύθυνσης, όπως επίσης το IntelliGrip, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που κάνει το Crossland πιο ασφαλές και ικανό μακριά από την άσφαλτο.



Έχει πέντε θέσεις λειτουργίας

Normal / On-road: Με αυτή τη λειτουργία εκκινεί το Crossland και είναι ιδανική για νορμάλ συνθήκες.

Snow: Για επιφάνειες με πάγο ή χιόνι και ταχύτητες έως 50 km/h. Το μεγαλύτερο ποσοστό της διαθέσιμης ροπής περνά στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση.

Mud: Εδώ ο τροχός με τη χαμηλότερη πρόσφυση σπινάρει ελεγχόμενα, ώστε να απομακρυνθεί η λάσπη και να ξαναβρεί πρόσφυση. Η λειτουργία είναι ενεργή έως τα 80 km/h.

Sand: Ταυτόχρονο σπινάρισμα και στους δύο εμπρός τροχούς, ώστε να αποφευχθεί το «βύθισμα» στην άμμο.

ESP Off: Απενεργοποιείται το ESP και το traction control σε ταχύτητες έως 50 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, το IntelliGrip περνά αυτόματα σε λειτουργία ‘normal’.

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και diesel στο ανανεωμένο Crossland πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d. Πρόκειται για τον 1.2 βενζίνης με 83, 110 και 130 ίππους και τον 1.5 diesel με 110 ή 120 ίππους. Ο βενζίνης με 130 ίππους μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο είναι αποκλειστικό στον diesel με τα 120 PS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...