Νέα Bentley Continental GT Coupe: Επισκιάζοντας την cabrio

Η ανοιχτή έκδοση του Grand Tourer άρεσε, η coupe όμως εντυπωσιάζει

  • -
  • -

Με την… ιδρυτική της διακήρυξη ν’ αφορά την κατασκευή κάποιων εκ των πιο εξατομικευμένων μοντέλων Bentley στα χρονικά, η Mulliner συνεχίζει να καταβάλλει έντονες προσπάθειας για εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών της.

Μετά την Continental GT Mulliner σε έκδοση Convertible έφτασε έφτασε η ώρα για την αποκάλυψη και της coupe σιλουέτας της, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση Salon Prive, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου σε βρετανικό έδαφος (Blenheium Palace). Εκεί, όπως έχει γνωστοποιηθεί ήδη, θα φιλοξενείται η Bentley Mulliner Bacalar, καθώς και άλλα ξεχωριστά μοντέλα όπως η Stratos της Manifattura.

Εξωτερικά, η coupe Continental GT της Mulliner δεν θα μπορούσε να αποκλίνει από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της βρετανικής πολυτελούς μάρκας η οποία μας συστήθηκε μέσω της convertible έκδοσης.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η MULLINER CONTINENTAL GT CONVERTIBLE

Το design σε σχήμα διαμαντιού (Double Diamond) είναι καταφανές στο μπροστινό μέρος του μοντέλου και συγκεκριμένα στην πληθωρική μάσκα, στους επίσης ευτραφείς αεραγωγούς και τον προφυλακτήρα. Το όχημα «κάθεται» σε ζάντες Mulliner των 22’’ ιντσών, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς τριών τόνων, οι οποίοι έχουν παραχθεί δια της αξιοποίησης της χρωματικής παλέτας της Bentley.

Το άνοιγμα των θυρών και το συνακόλουθο «στρίψιμο» του βλέμματος στο εσωτερικό ακολουθείται από την παρατήρηση της ίδιας σχεδιαστικής τάσης. “Διαμαντένια όψη” έχουν, μεταξύ άλλων, τα υψηλής ποιότητας καθίσματα, η κεντρική κονσόλα, το ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών.

Προσφέρεται η επιλογή είτε του εμβληματικού W12 μοτέρ των 6 λίτρων της Bentley με τους 636 ίππους, είτε ο 4λιτρος V8 των 550 ίππων.

Στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται το ενεργό anti-roll σύστημα των 48V (Bentley Dynamic Ride), το οποίο παρέχει εντυπωσιακό έλεγχο του αυτοκινήτου στις στροφές και ιδιαίτερα άνετη οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους.

Σημειώνεται πως η Bentley θα δέχεται παραγγελίες για τη νέα Continental GT Mulliner και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος από τον προσεχή Οκτώβριο, με τις παραδόσεις να εκκινούν στις αρχές του νέου έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...